Play ponuda
Play ponuda
uskoro na RTL-u

Luka Nižetić: 'Mogla bi ovo biti najjača sezona Zvjezdica do sada'

Luku Nižetića uskoro ćete moći pratiti u trećoj sezoni 'Zvjezdica' koja samo što nije počela

Image
Tabloid.hr/ 4.4.2018. u 9:47
Play ponuda

Luka Nizetić treću će sezonu sjediti u žiriju najpoznatijeg dječjeg talent showa 'Zvjezdice', a u nastavku otkriva kakve je kandidate do sada upoznao i što možete očekivati od ovog dječjeg spektakla.

"Biti dijelom ove čarobne priče za mene je stvarno velika čast. Istinski uživam slušajući i gledajući mlade talente, djecu kojoj je glazba sastavni dio života. Po mom mišljenju, odrastati uz glazbu je najljepša stvar na svijetu, a smatram da u njihovim godinama treba imati petlje i hrabrosti popeti se na pozornicu i podijeliti svoju ljubav i strast prema glazbi s milijunskim auditorijem", otkrio je Luka Nižetić, koji se uvijek trudi biti pošten prema svim natjecateljima.

Image
Foto:
Image

"Moram naglasiti da iza svjetala pozornice leži i velika odgovornost, kako produkcije, tako i žirija, koji mora pristupiti objektivno i profesionalno svakom djetetu ponaosob i pokušati ga ispravno usmjeriti te mu dati konstruktivan i vrijedan savjet. Ponekad savjet ne mora biti isključivo vezan uz glazbu, često je to nekakav životni savjet", priznaje splitski pjevač, koji će zajedno s kolegama Enisom Bešlagićem, Zdravkom Šljivcem, Indirom Levak te Miom Negovetić sjediti u sudačkoj stolici i odlučivati o sudbini mladih talenata.

"Mi smo jedna luda, vesela i srčana družina. Odlično se zabavljamo i kad su kamere upaljene i kad su ugašene. Super se provodimo, međusobno se poštujemo i uvažavamo, ali si i damo na znanje kada nam se mišljenja baš i ne podudaraju", priznao je Luka. 

Više pročitajte OVDJE

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
SJEĆATE SE NJE?

Claudia Beni o Eurosongu, obitelji i privatnom biznisu: 'Moje djevojčice sada plešu kultnu koreografiju. Povratak? Tko zna, možda za koju godinu'

Play ponuda

Više s weba