Play ponuda
Play ponuda
skinuo dioptriju

Luka Nižetić sada ima 'oko sokolovo'

Da sam znao da samo dan nakon operacije funkcioniram kao da se nije dogodio nikakav zahvat, ne bi toliko dugo čekao na odluku, rekao je Luka

Image
Foto: Matea Smolčić Senčar
Tabloid.hr/ 1.10.2019. u 13:57
Play ponuda

Naš slavni pjevač, Luka Nižetić, nakon dugo razmišljanja, odlučio se za lasersko skidanje dioptrije s oba oka pomoću metode iDesign IntraLase LASIK.

Image
Foto: Matea Smolčić Senčar
Image
Matea Smolčić Senčar

Foto: Matea Smolčić Senčar 

„Dosta sam se dugo opirao odlasku na operaciju skidanja dioptrije. Spoznaja da bi ti netko 'dirao' po očima je u meni stvarala ogroman strah i milijun pitanja, da li će me boljeti, kako ću funkcionirati nakon operacije, da li je zahvat riskantan? No, s dolaskom u Optical Express i njihovim pravim pristupom dobio sam odgovore na sve moje dileme. Vrlo ekspresno se sve odvilo, od pregleda, operacije i na kraju oporavka, dovoljna su bila tri dana. 15 godina sam nosio naočale no sada ću napokon ponovo vidjeti svijet kristalno čisto gdje mi je zahvat skidanja dioptrije ponovo pružio potpunu slobodu i nesputanost u mom radu na sceni, te mojim hobijima, fotografiji i ronjenju. Da sam znao da samo dan nakon operacije funkcioniram kao da se nije dogodio nikakav zahvat, ne bi toliko dugo čekao na odluku“, rekao je Luka nakon operacije.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
samozatajne sestre

Odluka koju su morale donijeti! Evo kako danas žive Bruna i Petra Sanader

Play ponuda

Više s weba