Ostalo

Big Brother: Luka Renati rekao da je njegov cvjetić!

Kako stanari imaju priliku birati zlatne propusnice te tako izvršiti zadatak, Luka je odlučio odabrati propusnicu "najveći zavodnik"

Tabloid.hr
31.01.2018 14:58

Navijači Luke Roka još na ulasku u kuću su rekli kako je 'Nemeš mala beba naspram Luke'.

Luka je već nekoliko puta u kući istaknuo kako ga žene jako vole, a sada kad je dobio priliku izabrati za koju titulu će se boriti, odabrao je zlatnu propusnicu s natpisom 'najveći zavodnik'.

Odmah je krenuo u izvršavanje zadatka te je kao svoju "žrtvu" odabrao Renatu. S njom je od početka dosta blizak i pokušava je zavesti, a sada ima i razlog više da sa svojom misijom nastavi. Nakon što je izašao iz ispovjedaonice došao je do Renate koja je jela te joj je krenuo sa sladunjavim izjavama, a sve to je sa smješkom pratila i Nikita.

Luka je odlučio odabrati propusnicu ''najveći zavodnik'' i odmah pokušao šarmirati Renatu, rekavši joj da je 'njegov cvjetić'.

"Ovo je inače galeb. Od cvijeta do cvijeta" komentirala jeRenata, no Luka je imao spreman odgovor.

"Ma kakav cvijet?! Ti si moj cvijet, to sam odlučio. I to ne cvijet, nego cvjetić" rekao je Luka na što je Renata prasnula u smijeh. Iako se pravi hladna, čini se da Renata ipak polako pada na Lukin šarm, što je i on sam povjerio Big Brotheru, ali je i dodao da je ipak trenutno najbliskiji s Anezi.

Jesu li Renatu na kraju oborile Lukine sladunjave izjave i rađa li se prvi ljubavni par u najpopularnijoj kući u državi, pogledajte večeras u 20 sati u novoj dnevnoj emisiji Big Brothera!