Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
višesatna borba

Luka Rok iznenadio novim imidžem

Bivši stanar BB kuće, iako izbačen, ostao je u dobrim odnosima s drugim kandidatima. Nedavno im je kuhao lazanje kod Dubravke

Image

Luka ima 23 godine i dolazi iz Zagreba, a po zanimanju je kuhar. Ističe kako mu je izgled jako bitan, a u teretanu odlazi čak 6 puta tjedno. Za sebe kaže kako ima puno samopouzdanja i samopoštovanja, a ponekad je nagle naravi. ''Ja sam jedan čudan spoj bečke škole i balkanizma'', šali se Luka. Na svome tijelu posebno ističe tetovažu posvećenu djevojci koju je dugo pokušao osvojiti. Na kraju ju je uspio i zaprositi, a ona je pristala, no zatim je nakon nekoliko dana neobjašnjivo otišla bez pozdrava. Luka ističe kako muškoj populaciji često smeta lakoća kojom prilazi djevojkama te ističe da je u svom društvu on uvijek u prvome planu kad je u pitanju osvajanje pripadnica ljepšeg spola. U kući se, kaže, nikad ne bi skinuo gol jer ga na televiziji gleda njegova obitelj, no eventualna akcija ispod plahte, priznaje, ne bi mu bila ni najmanji problem.

Tabloid.hr/ 28.5.2018. u 8:54
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Luka Rok Medunović i u BB kući je pazio na svoj izgled. No, ovih je dana odlučio u potpunosti promijeniti imidž i to odmah podijelio sa pratiteljima na društvenim mrežama. 

Luka je naime, sam svoj majstor i što se frizure tiče, pa je tako očito za ljeto odlučio obrijati glavu. 

"Nakon višesatne muke s mašinicom, uspio sam", napisao je Luka i pokazao kako izgleda bez kose. Njegovi prijatelji i fanovi bili su podijeljenog mišljenja, jer dok se nekima promjena sviđa, drugi su ga pitali zašto je to napravio. 

Luka se inače posljednjih dana druži sa bivšim sustanarima. Tako su on Bogo, s kojim je očito u odličnim odnosima, ali i Anezi,  bili na druženju kod Dubravke i njezina supruga. 

Dubravka se pohvalila kako im Luka Rok sprema lazanje, a čini se i kako ga ne smeta što su nakon izlaska iz kuće Anezi i Bogo sve više zbližili,  a on i pjevačica su ostali samo dobri prijatelji. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
IDEJE ZA SIGURAN NOVAC

Ove oklade nikada neće izgubiti

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba