Ostalo

Luka Šulić dobio drugo dijete: Sin Val sad ima mlađu sestru Hanu

Popularni glazbenik dobio je drugo dijete sa suprugom Tamarom, ali ovaj put nije bio prisutan na porodu

Tabloid.hr
12.06.2019 11:35

Poznati glazbenik Luka Šulić, član slavno 2Cellosa, dobio je drugo dijete. Naime, na svijet je stigla njegova kći Hana i to dva tjedna prije predviđenog termina. O svemu se oglasio na Instagramu i otkrio kako nije bio uz suprugu Tamaru za vrijeme poroda.

Naša mala princeza Hana se danas rodila!!! Toliko sam ponosan na svoju princezu i njenu mamu – moju prekrasnu ženu Tamaru Šulić. Danas je dokaz da se stvari ne odvijaju baš uvijek po planu i da svemir ima neku svoju volju. Hana nas je iznenadila i rodila se dva tjedna prije predviđenog datuma. Trenutno sam u Rimu gdje snimam svoj prvi solo album – Vivaldijeva 'Četiri godišnja doba' s nevjerojatnim Orkestrom Akademije svete Cecilije", napisao je Šulić.

"Vrlo sam tužan što nisam mogao biti prisutan, no žena mi je rekla 'bolje kratki i lagani porod bez tebe nego dugi i naporan s tobom' (Inače, bio sam tamo kad se rađalo naše prvo dijete, a to je trajalo dosta dugo). Ona je nevjerojatna! Najvažnija stvar je da je sve OK. Nema sumnje da će ova snimka Vivaldijeva 'Četiri godišnja doba' imati specijalan zvuk, s obzirom na vrlo emotivne okolnosti. U svakom slučaju, jedva se čekam sutra vratiti kući i upoznati svoju kćer i držati je u rukama', ", zaključio je emotivni glazbenik.

Par već ima sina Vala koji se rodio 2017. godine