Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
UTUČENA ZBOG TRAGEDIJE

Madonna tješila obitelji stradalih radnika

Pop diva posjetila je u bolnici u Marseillesu radnike koji su stradali prilikom urušavanja pozornice. Susrela se i s obitelji jednog od poginulih radnika.

M.B./ 20.7.2009. u 12:21
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

MARSEILLES - Pop pjevačica Madonna je u nedjelju u bolnici u Marseillesu posjetila radnike koji su nastradali kada se prije nekoliko dana na njih srušila pozornica koju su postavljali za njezin koncert.

Osim toga, Madonna se susrela i s obitelji jednog od poginulih radnika i osobno im poručila da je utučena zbog tragedije.

"Moje molitve su s ozlijeđenima i njihovim obiteljima, najdublje suosjećam sa svima koje je pogodila ova strašna vijest", izjavila je pop diva. Pjevačica je u Francusku stigla sa svoje dvoje najmlađe djece, sinom Davidom i kćerkom Mercy,

Podsjetimo, u urušavanju pozornice, do kojeg je došlo prošlog tjedna prilikom njezina postavljanjana za Madonnin koncert na Velodromu u Marseillesu, poginuo je 53-godišnji majstor rasvjete Charles Criscenza  dok je 23-godišnji tehničar Charles Prow u bolnici podlegao ozljedama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Osam radnika i članova Madonnine ekipe zadržano je u bolnici. Koncert koji se trebao održati pred 66.000 ljudi je otkazan, a pokrenuta je i istraga.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Vremeplov

Danas je jedna od najljepših Hrvatica: Iznenadit će vas kako je Dina Dragija izgledala prije nekoliko godina

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba