Play ponuda
Play ponuda
za rtl.hr

Maja Bajamić o nestanku sa scene: 'Polovina mene je zaspala na dvije godine'

Pjevačica i glumica Maja Bajamić na neko vrijeme nestala je s glazbene scene, ali sada se vratila u punom sjaju. U intervjuu za RTL.hr progovorila je o novim pjesmama, projektima, ljetu, ali i modu - jer koja to Spličanka ne voli dobre krpice?

Image
Tonia Malić/ 17.5.2022. u 8:00
Play ponuda

Talentirana i uvijek dobro raspoložena Maja Bajamić koju je javnost upoznala nakon što se pojavila u glazbenom showu RTL Televizije ''Hrvatska traži zvijezdu'' gdje je zahvaljujući svom talentu došla do same završnice, ima pakleni plan za povratak na glazbenu scenu. Iako se, zapravo, nikada nije povukla, posljednje dvije godine, baš kao i većina glazbenika, nije bila toliko aktivna na estradnom nebu pa smo postavili pitanje – gdje je nestala talentirana Splićanka? I ne, nemojte se bojati, Maja nema nikakvu namjeru nestati s javne scene. Dapače, u posljednje vrijeme aktivnija je nego ikada, a u plodovima njezinog rada uskoro ćete imati priliku uživati.

''Jako sam sretna što je nedavno izašao spot za novu pjesmu ''Tranquila'' koju sam radila s ekipom iz Beograda. Uskoro idemo na CMC festival, točnije 10. ii 11. lipnja u Vodicama, pripremam spektakularni scenski nastup i neizmjerno sam zahvalna jer je to moj prvi festival tijekom svih ovih godina otkako sam tu – a nisam baš kratko na našoj sceni. Napokon su pustili lavicu iz kaveza da malo dišem kako treba“, priča nam dobro raspoložena Maja Bajamić.

Ljeto se bliži, a glazbenici dobro znaju što to znači. Barem oni koji su vrijedno radili na novim pjesmama ili oni koji imaju toliko velike hitove da o novim ne trebaju niti razmišljati. Bilo kako bilo, ljeto donosi veliki broj koncerata, a Maja nam je priznala kako slobodnog vremena nema te se trenutno aktivno priprema za turneju. "Slobodnog vremena nemam puno, trenutno radim s bendom, očekuje me ljetna turneja tijekom koje ćemo nastupati u brojnim hrvatskim gradovima. Osim toga aktivno radim i cabaret u Kazalištu Komdije. Svaku subotu imamo nastup, a unutar te priče imam šest ili sedam uloga“, priča glazbenica i glumica.

A što možemo očekivati od Maje u skorije vrijeme? "'Uskoro mi izlazi još jedna pjesma i to ona koju sam radila s Baby Dooksom i Mirzom Tetarićem. Ukratko, samo radim, puna sam, slobodno vrijeme ne postoji, ali mogu reći da sam jako, jako sretna zbog svega što mi se događa“, priča nam Maja koja ne krije da trenutno uživa u najljepšem periodu života.

Iako kaže da je jedna njezina polovina zaspala na dvije godine, uslijed pandemije, Maja se sada vraća na velika vrata i na tome ne želi stati. Sretna je što je ponovno među ljudima, a najviše se raduje što će uskoro biti i sa svojom publikom koja s nestrpljenjem čeka njezine nove pjesme. ''Ja sam živi tip i obožavam biti među ljudima koliko god da imam i tog introverta u sebi, toliko sam ekstrovert. To je ona jedna polovina mene koja je morala zaspati na dvije godine, a sada sam puna energije, sreće i doista sam zahvalna što i situacija s pandemijom ide na bolje te se nadam da je ono najgore iza nas“, rekla nam je Maja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

I za kraj, kako smo ju sreli na modnom događaju Atelier, projektu koji je modnu scenu vratio tamo gdje pripada - na pistu, morali smo prokomentirati i prati li trendove, ali i što misli o našim mladim dizajnerima. ''Oduševljena sam hrvatskom modnom scenom i dajem punu podršku našim mladim dizajnerima. Smatram da nam nedostaje više ovakvih događaja, više kreacije, više stvaranja jer je svijet na dvije godine zaspao. Mislim da su dizajneri također umjetnici, svi smo jednako povezani, ovisni jedni o drugima na neki način, pričamo svoje priče i kroz odjeću i kroz glazbu. Vjerujem da je i njima, baš kao i meni koja sam pjevačica i glumica, nedostajalo svoja djela pokazati publici", rekla nam je za kraj.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
skandali su iza nje

Napokon pronašla sreću: bivša pjevačica ET-ja se udala

Play ponuda

Više s weba