Ostalo

Maja i Igor: Ne razvodimo se!

Nakon što su mediji prestali pisati o navodnom incidentu između glumca i pjevačice, Maja i Igor sve su demantirali pred našim kamerama.

D.K. - N.P.
21.11.2008 11:42

ZAGREB - Još od početka veze, bivša divasica Maja Vučić i glumac Igor Hajdarhodžić na meti su tračeva, a njihov razlaz postao je "svakodnevna stvar" koja s vremena na vrijeme dolazi na naslovnice. Pred našim su kamerama demantirali sve moguće priče o njihovom ljubavnom krahu, pa i ovu posljednju, u kojoj je Maja Igora navodno potjerala iz stana.

Maji Vučić i Igoru Hajdarhodžiću nikad nije odgovarala medijska eksponiranost pa se nisu trudili demantirati brojne glasine o raspadu njihove veze. U priču su se, podsjećamo, svojedobno upetljali i dizajnerica nakita iz Dubrovnika, koja je glumcu slala lascivne SMS poruke, pa i Hajdarhodžićevi prijatelji, no Maja kaže kako najveći dio svega toga naprosto nije istina.

"Teško je odgovarati na nešto što se nije dogodilo", rekla nam je Maja Vučić, a njezin se životni partner ljutito nadovezao: "Dogodilo se da je naša kćer bila na osam slika i da su me ljudi pitali je li me Maja potjerala iz kuće". Dok tabloidi donose drugačiju priču i inzistiraju na problemima u njihovom odnosu, Igor i Maja uživaju u odgoju kćeri Gite i brojnim poslovnim angažmanima. "Ono što me najviše vrijeđa je to da sam u BP-ju imala uspješni koncert s Matijom Dedićem, a da se nitko od fotografa, novinara, a bogami ni kamera nije pojavio", ogorčeno će Maja, aktivistica za prava životinja i suzbijanje žutila.