Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ponosna na svaku sijedu

Maja Šuput dirljivom objavom čestitala zaručniku

Maja Šuput i Nenad Tatarinov zaručili su se početkom godine i dok pjevačica dosad nije dijelila puno detalja o njihovoj vezi, romantičnom objavom oduševila je mnoge

Image
Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 14.5.2018. u 12:53
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Maja Šuput nedavno je otkrila kako se početkom godine zaručila za svog dečka Nenada Tatarinova i to dok su bili na odmoru na Maldivima. Nakon nekoliko mjeseci tajnih zaruka, odlučila je priznati istinu i čini se kako je sretnija no ikad. 

Naime, pjevačica je ovaj put budućem suprugu rođendan čestitala dirljvom objavom i starom fotografijom koja za njih ima posebno značenje. 

''Ovo je slika s našeg prvog putovanja. Tada smo još krili da smo zaljubljeni. Ovo je i prva i posljednja slika na kojoj nismo zagrljeni. Jer se pravimo pred ljudima da smo prijatelji. Tada si mi se sviđao. Danas te volim. Sjedeći na tom dvosjedu nisam ni sanjala da ću za par mjeseci biti zaručena za tebe, danas sam presretna buduća žena. Tada sam mislila da smo na nekom zabavnom putovanju, danas planiram putovanje koje će trajati cijeli život . S tobom. Ti i ja. I presretna sam. Presretna sam i za svaku sijedu koju si dobio od onda. Znam da si ih dobio zbog mene, ali ti stoje prokleto sexy. Želim ih još. Želim da budeš ovakav čovjek zauvijek. Jer si srce i duša. Želim da budeš zdrav i u energiji. Jer me moraš pratiti. Želim da mi i dalje govoriš sto puta na dan da me voliš. Jer onda i ja mogu tebi reći isto natrag. Želim da ti ovaj 35. rođendan bude najljepši ikada, jer ti to zaslužuješ. Sretan ti rođendan, ljubavi moja, volim te'', napisala je Maja Nenadu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
NOVI IZAZOV

Djevojke iz Top Modela pretjerale u zabavi na Hvaru

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba