Ostalo

Maja Šuput: Od prateće plesačice na hitu 'Sherry, Sherry', do titule 'kraljice svadbi'

Najradišnija hrvatska pjevačica Maja Šuput otisnula se u estradne vode sa samo 16 godina i ne namjerava stati

Tabloid.hr
04.04.2019 15:47

Maja Šuput je jedna od najpopularnijih hrvatskih pjevačica i zabavljačica. Zbog svojih čestih angažmana na vjenčanjima već godinama nosi titulu 'kraljice svadbi'.

Na estradi se prvi put pojavila sa samo 16 godina kada je njezin otac i menadžer Boris Šuput ubacio na snimanje Velininog spota za pjesmu 'Sherry, Sherry' kao prateću plesačicu.

Upravo zbog savjeta i potpore oca koji je preminuo prošle godine, Maja je i dalje na glasu kao jedna od najradišnijih pjevačica na estradi.

Glazbenu je karijeru vrckava pjevačica započela 1998. godine, i to sasvim slučajno. Ljetovala je u Medulinu i upoznala dečke iz grupe 'Joy' koji su baš tražili pjevačicu. Maja je tada spontano uzela mikrofon i zapjevala, nakon čega je postala njihova pjevačica, a rođena je grupa 'Enjoy'.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Prvi javni nastup su odradili 1999. na Dori s pjesmom 'Uzalud', kada su završili na 17. mjestu. Iste su godine izdali prvi album 'Joy', dok su 2000. ponovno nastupali na Dori, ovoga puta s pjesmom 'Baby'. Na Dori su nastupili i2001. s pjesmom 'Hello' te 2003. s pjesmom 'Čista petica'. Drugi album 'Uzmi me' izdali su 2001., a treći 'Čista petica' 2003.

Maja je nastavila uspješnu glazbenu karijeru kao solo izvođačica, a izdala je tri uspješna albuma 'Obori me s nogu' 2006., 'Nevaljala' 2011. i 'Showgirl' 2015. godine. I samostalno je nastupala na Dori s pjesmama 'Kad sklopim oči' 2006. i 'Lako zaljubljiva' 2008.

Maja Šuput

Danko Vucinovic/PIXSELL

Maja je megapopularna i na društvenim mrežama, primjerice na Instagramu ju prati više od 360 000 ljudi. Najveći uspjeh joj je donijela pjesma 'Lopove' koju je otpjevala s Ivanom Dražićem iz grupe ' Connect ', a na YouTubeu trenutno broji 23 milijuna pregleda.

Veliko zanimanje javnosti izazivaju i Majine ljubavne veze. Pjevačica se u ožujku 2018. na Maldivima zaručila sdirektorom luskuznog šibenskog hotela Nenadom Tatarinovim , s kojim se planira vjenčati i zasnovati obitelj.

Prije Nenada bila je u vezama s crnogorskim političarem Aleksandrom Bogdanovićem , poduzetnicima Andrijanom Plenčom i Marijem Kovačevićem , zatim s jedriličarem Tinom Miletićem , Britancem Alexom Nichollom , a šuškalo se i o vezi s osobnim asistentom Markom s kojim je često objavljivala zajedničke fotografije i video snimke.

Maja Šuput

Sanjin Strukic/PIXSELL

Majin su tip uglađeni muškarci u odijelima, a više je puta naglašavala da nije pobornik veza na daljinu. Za sebe kaže da voli zabavu te da od nje i živi. Najbolji joj je prijatelj stilist Marko Grubnić s kojim često putuje.

Često se piše i o njezinim navodnim estetskim zahvatima, od kojih je potvrdila povećanje grudi i liposukciju podbratka, a priznala je i 'osvježavanje' usnica hijaluronom.