Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
izbjegla nevolju

Maja Šuput oslobođena optužbi za narušavanje javnog reda i mira na svadbi

Oslobađajuću sudsku presudu sa svim detaljima Maja je objavila na svom Instagram profilu, a statusom se i sama prisjetile te večeri

Image
Foto: Instagram
Vijesti.hr/ 21.11.2016. u 8:46
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Maja Šuput i njezin bend oslobođeni su optužbi za narušavanje javnog reda i mira tijekom nastupa na jednoj svadbi 2013. godine. 

Oslobađajuću sudsku presudu sa svim detaljima Maja je objavila na svom Instagram profilu, a statusom se i sama prisjetile te večeri. 

"Oslobođeni! Prije 3 godine na jedno prekrasno vjenčanje došla je policija oko 23h s pritužbama da je susjedima glazba preglasna i da nas moraju utišati. Mi smo se utišali iako je svadba bila u normalim decibelima glasnoće, a susjeda tamo ni nema. Međutim, policija je bila uporna pa su bili ispred sale do 2 ujutro. Tada su došli s nalogom da moramo prestati svirati, drugim riječima svadba je gotova. Pjevam 17 godina i nikad to prije nisam čula, a kamoli doživjela. Slučaj je završio na sudu, a sad smo konačno bend i ja nakon 3 godine dobili oslobađajuću presudu. Policijski zapis je zapravo pomalo i komičan (pjevačica putem mikrofona spojenog na pojačalo pjevala više svojih pjesama različitog sadržaja), ali je presuda pravedna i poštena. Nadam se da više nikada niti jedan bend policija neće prekinuti u svirci koja mladencima znači sve na svijetu. I to samo zato jer je kao neki susjed rekao da ne može spavati... Živjeli mladenci, živjeli muzičari..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
SAZNALI SMO IZ PRVE RUKE

Sjećate se Dolores? 90-ih je bila neizostavno ime fešti, a onda je nestala: Gdje se skrivala?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba