Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
majushka

Maja Šuput sa zaručnikom pokreće svoj modni brend

Maja Šuput je sa zaručnikom Nenadom postala i poslovna partnerica

Image
Foto: Srećko Rundić
Tabloid.hr/ 6.9.2018. u 9:56
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Maja Šuput uvijek je dobro raspoložena­ i spremna za akciju. Upravo zato je i odlučila svoj višak energije, ako je to zaista fizički moguće, pretočiti u poslovni potez.

Partner u svemu joj je njezin zaručnik Nenad Tatarinov s kojim se savršeno slaže i nadopunjuje u idejama. Kako on kaže, „Maja u svemu ima kreativnu ulogu, a ja njezine ideje sprovodim u djelo.“

Točnije, radi se o lansiranju brenda Majushka koji potpisuje sama Maja. Brend će u svome asortimanu sadržavati niz raznovrsnih proizvoda s kojima Maja svima želi približiti svoju ljubav prema lijepome, trendovima, modi, glazbi, prema svemu što nju čini sretnom.

Upravo kroz Majushku, zaljubljenom je paru cilj prenijeti ljepotu života svima koji će se u brendu prepoznati. Jedni od proizvoda su Majushka mikrofoni koji dolaze u tri boje, crnoj, zlatnoj i rose gold. Oni su tu kako bi se svi mogli zabaviti, opustiti i tulumariti gdje god se našli. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

„Svoju neiscrpnu energiju ulažem u sve što radim i ovaj novi projekt me posebno raduje. Nenad i ja se nadopunjujemo u svemu i imamo velike planove i ideje za budućnost. Majushka nije samo projekt, to sam ja u punom smislu te riječi i sve što radim, radim predano od početka do kraja, jednostavno uživam u životu i svakom danu i tu ljepotu bi htjela približiti svima. Rad se uvijek isplati, a i spašava“ dodaje Maja. I

sto tako, nije tajna koliko Maja voli gastronomiju te je upravo zato u planu nešto vrlo uzbudljivo, ali više o tome ćemo saznati kad za to bude vrijeme. Ono što znamo je, da možemo očekivati nešto veselo, šareno i razigrano, mjesto na kojem zabave sigurno, neće nedostajati.

Upravo se čita

Image
brak na prvu

Nikada burnija svađa, Saša vikala iz petnih žila: 'Nemoj mi nuditi ništa, ponašaj se kao da ne postojim'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
BIZARNA TRADICIJA

Čupaju prednje zube kako bi se svidjeli ženama!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba