Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
strava i užas!

Maja Šuput poput Kim: popularna pjevačica po dolasku iz Meksika zatekla opljačkan stan!

Šok pri povratku s godišnjeg odmora dočekao je Maju Šuput. Vratila se iz Meksika s preplanulim tenom, i osmijehom od uha do uha, no u Zagrebu ju je dočekala policija. Dok je nije bilo, pljačkaši su joj opelješili stan

Ana Mišević/ 16.1.2017. u 18:11
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Stravične vijesti pogodile su u ponedjeljak cjelokupnu regiju! Maja Šuput je opljačkana!

"Ja sam doma jedino kad pakiram i raspakiravam kofer i to je to. Tu i tamo mi dođe neko društvo i to je to, ali strašno malo sam kući", kaže Maja. 

Sretna i odmorna nakon odmora u Meksiku trebala je i ovog kobnog petka 13. samo raspakirati kofer od puta - no, policija u njezinu stanu čekala je samo nju, kako bi mogli utvrditi što je sve ukradeno tijekom provale koja se dogodila, dok je Maja uživala sa prijateljicom u Meksiku. Njezina oaza mira više nikad neće biti to. Proći će puno vremena da se Maja u svom domu opet osjeća sigurno.

"Za susjede ni ne znam. Niti oni mene vide ikada, ja sam suepr susjeda. To jednom što zalomim tu i tamo. Ali inače sam dobra i nitko ni ne zna da sam ovdje", kaže tužna Maja. 

Tako susjedi, koji su naviknuli na mirnu i nenametljivu pjevačicu, nisu vidjeli ni provalnika ili više njih, koji su, vjeruje se, u stan ušli kroz prozor na stražnjoj strani zgrade pa ih se nije ni moglo uočiti s ulice. Maja je tako ostala bez nakita, tehničkih uređaja i gotovine, a ukupna šteta procjenjuje se na oko 70.000 kuna.

No instagram objava na Majinu profilu, slika s užarenog koncerta bila je jedina njezina izjava po pitanju provale. Da se naslutiiti kako je simpatična pjevačica i u ovako teškim trenucima optimistična - poručivši svojoj publici i obožavateljima - da joj njih nitko ne može uzeti!

"Moja je ideja bila samo da je minimalizam jer sam stalno u nekom šarenom, stalno sam u nekoj buci i galami i onda kad dođeš doma hoćeš samo mir i tišinu!
Moja jedina ideja je bila da to bude kao hotel, ali bolji hotel", kaže Maja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ista je sudbina stigla i svjetski pozantu starletu Kim Kardashian - koju su pljačkaši orobiliu listopadu prošle godine u, doduše  - iznajmljenom stanu u Parizu, te joj ukrali zaručnički prsten i jos nakita - u vrijednosti od oko 10 milijuna dolara. Kimina ispovijest policiji zvuči stravično!

"Izvadio je pištolj i pokazao na prsten. Imao je rukavice. Pitao me gdje su nakit i novac. Onda su me uhvatili i odveli u hodnik. Na sebi sam imala samo ogrtač, ispod sam bila gola. Vratili su me u sobu i gurnuli na krevet. U tom trenutku zavezali su mi ruke plastičnim kabelima i trakom i zalijepili mi usta i noge", ispričala je Kim. 

Snježana Mehun srećom nija bila u svome domu kada je u rujnu 2014. godine u njega provaljeno! Ona i sin izišli su tek na sat dva - a provalnici su upravo tada opelješili Snježanino carstvo i olakšali je za 250.000 kuna! Strašne traume od toga dana ima i danas, a ovaj događaj danima je bio njezina noćna mora.

Žena koja je opljačkala dom Tarika i Lejle Filipović - nije u nikakvoj organizioranoj skupini pljačkaša. Radilo se o njihovoj čistačici, koja im je ukrala stvari u vrijednosti oko 150.000 kuna. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
EKSKLUZIVNO

Gabrijela iz 'Ljubav je na selu' za RTL.hr: 'Majka 17 godina nije pitala za mene, a ruganje okoline je ostavilo traga'

"Malo su se tu nekakve stavri napuhale, malo se nešto dodalo i mene smetaju neki pojedini naslovi", ispričala je svojevremeno Lejla Filipović. 

Lejla i Tarik uspejšno su okončali potragu za svojim ukradenim novcem. Nadamo se da će i Majina sudbina biti ista - drskim provalnicima netko zaista treba stati na kraj. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
FOTKAO BORIS ŠTAJDUHAR

Kalendar s 12 potpuno golih Hrvatica

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba