Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
"DEČKO? MOLIM?"

Maja Šuput sanja o putovanju, a o dečku šuti kao zalivena

Poučena iskustvom, Maja Šuput više ne govori o svom ljubavnom životu, a priča se da će joj blagdane uljepšati tajanstveni muškarac s kojim se odnedavno viđa.

Image

maja suput maja suput

D.K./ 8.12.2008. u 13:29
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

ZAGREB - Pričajući o nadolazećim blagdanima, Maja Šuput priznala nam je kako je jedan poklon uvijek može oboriti s nogu. "Ja uvijek želim putovanja - ili da mi ih kupi netko drugi, ili da se sama potaknem na tu ideju. Putovanja su uvijek dobrodošla, čak i ako ideš više puta na istu destinaciju", rekla nam je pjevačica koja je u nekoliko navrata surađivala s udrugom "RTL pomaže djeci", a sudjelovala je i u velikoj humanitarnoj akciji "Budi mi prijatelj".

Kad je u pitanju ljubav, inače pričljiva i otvorena Maja Šuput naglo mijenja temu, pa nam tako nije htjela otkriti koga će prvog (a ne računamo članove benda) poljubiti u Novoj godini. Njezin ljubavni život u nekoliko je navrata bio meta žutog tiska, a posljednja sapunica u kojoj se našla zahvaljujući bivšem dečku, oftamologu Deanu Šariću, navodno ju je "dotukla" pa joj predstavljanje dečka u javnosti i slične stvari kojima je dosad bila sklona više ne padaju na pamet.

Maja će u Novu godinu ući u jednom opatijskom hotelu, u kojem, osim koncerta, priprema i plesni spektakl zajedno s Ištvanom Vargom. S poznatim plesačem nedavno je, naime, otvorila plesnu školu, a svoje nastupe "pojačava" atraktivnim koreografijama koje posebno oduševljavaju mušku publiku.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
POZNATA OBITELJ

Kako danas žive Janica i Ivica Kostelić: 'Uvijek je naglasak na djeci'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba