Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
obožavana maja

Nekad je bila dijelom najslavnije domaće grupe, a danas živi potpuno drugačijim načinom života

Bivša pjevačica, a danas ugledna psihologinja, Maja Vučić život kao da je posvetila uljepšavanju i olakšavanju svakodnevice ljudima

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
RTL.HR/ 18.1.2022. u 21:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nekadašnja pjevačica Maja Vučić danas živi znatno drugačijim životom negoli je to bio slučaj kada se proslavila kao članica grupe Divas. Dame impresivnih vokala - Ivana i Marija Husar, Martina Pongrac i Maja Vučić činile su bend koji je popularnošću 'pomeo' Hrvatsku.

Veliki interes za privatni život dama curama je teško padao i svim su se silama trudile biti u medijima isključivo zbog svoje glazbe. Dok se sestre Husar glazbom bave i danas - Maja i Martina otišle su nekim drugim putem nakon što je grupa prestala postojati 2005. godine. 

Image
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
Image
Goran Kovačić/PIXSELL

Foto: Goran Kovačić/PIXSELL

Nakon toga, Maja je još neko vrijeme radila na glazbi, no pjevanje je kasnije zamijenila psihologijom. Danas vodi privatnu praksu te je jedna od traženijih u svom poslu. Živi povučenim životom, a osim poslu, posvećena je i kćeri Giti, koju je dobila tijekom dugogodišnje veze s umjetnikom Igorom Hajdarhodžićem. Ljubav para okončana je 2009. godine, a na njihovu ljubav podsjetila nas je fotografija iz 2005., na kojoj su još uvijek sretni i zaljubljeni. 

Kada je ljubav s Igorom završila, Maja je odlučila krenuti drugim putem i maknuti se iz medija. Iako do danas zna javno istupati zbog svog posla, ne čini to ni zbog kojeg drugog razloga. Cijenjena psihologinja danas rado pomaže ljudima u svakodnevnom funkcioniranju pa je dobar glas bije i danas, kada ga više ne čujemo na radijskim postajama.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
i njoj se raspala veza

LJUBAVNI ŽIVOT SILVIJE DVORNIK! Njezina majka filmskog je kritičara krajem rujna još uvijek zvala zetom!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba