Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NESREĆA NA RADU

Maji Šuput bubnjar zapalio kosu

Atraktivna Maja umalo je postala "ćelava pjevačica" nakon što joj je bubnjar na putu u Austriju zapalio tridesetak centimetara (umjetne) kose.

Image

maja maja suput

D.K./ 20.10.2008. u 9:52
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

ZAGREB - Sveprisutna Maja Šuput prije nekoliko je dana zamalo ostala bez kose, i to nakon što joj je u kombiju bubnjar iz benda slučajno zapalio nove ekstenzije. "U sekundi moja glava je planula, Kiki je počeo mlatiti po kosi i po naslonu, ali nije joj bilo spasa. Nisam dotad ni znala da dlake tako brzo gore, sve se zacrnilo u trenutku i 30, 40 centimetara kose je nestalo", rekla je Maja Šuput tjedniku Arena i dodala kako ipak nije bilo potrebe za vatrogasnom intervencijom.

"Ugradila sam nove ekstenzije i sva tako sretna, friško ofarbana, s novom dugom isfeniranom kosom krenula sam na gažu sa svojim bendom u Austriju. Dok smo se vozili prema dvorani, posebno sam pazila da ne zgužvam svoju ispeglanu kosu pa sam je pažljivo prebacila preko sjedala. Iza mene je sjedio moj najbolji prijatelj, bubnjar Kiki, i nonšalantno zapalio cigaretu, a kako je to mali prostor i već je bio mrak, on uopće nije vidio da preko naslona visi moja kosa", priča Maja Šuput, kojoj predah od brojnih nastupa ovih dana nije ni na kraj pameti.

Osim novog albuma koji je u pripremi, Maja Šuput je zaplivala i poduzetničkim vodama - s plesačem Ištvanom Vargom otvorila je plesnu školu u sklopu jednog zagrebačkog fitness centra.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
dostigla ga ruka pravde

Karma je brza - pokušao pobjeći i izazvao sudar!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba