Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
naučio je svoju lekciju

Majka nezahvalnom sinu poslala račun od 280.000 kuna jer se ponašao kao 'pravi šup**'

Među ostalim, majka je na popisu tražila naknadu za komunalije, hranu i čišćenje kuće, a ukupan račun je iznosio gotovo 40.000 dolara

Image
Foto: Reddit
Vijesti.hr/ 2.3.2016. u 9:32
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Svaka majka će uvijek sve učiniti za svoje dijete, ali bolje vam je da im kažete 'hvala', kako ne bi završili kao ovaj mladić.

Korisnik Reddita, Chalipo, koji je inače student na puno radno vrijeme, nedavno je proveo 13 mjeseci živeći sa svojom majkom, no ona nije bila zadovoljna njegovim nezahvalnim ponašanjem pa mu je poslala račun.

Među ostalim, majka je na popisu tražila naknadu za komunalije, hranu i čišćenje kuće, a ukupan račun je iznosio gotovo 40.000 dolara (280.000 kuna).

//i.imgur.com/uk1g0uxl.jpg

No vjerojatno najzanimljiviji dio je onaj gdje majka od njega traži 1000 dolara jer se 'ponašao kao šup** i nije cijenio majčinu podršku, financijsku i svaku drugu'.

Ipak, Chalipo tvrdi kako je naučio svoju lekciju.

"Ovo je vrlo uspješna odgojna metoda i pomogla mi je shvatiti kakvo malo govno sam bio. Nadam se da ću jednom biti dovoljno uspješan kako bi mogao pomoći svojoj obitelji, i vratiti majci, iako znam da ona to ne očekuje od mene", napisao je Chalipo u komentarima.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
LJEPOTICA

Ovo lice ste sigurno već vidjeli! Elena Dizdar naša je najzaposlenija manekenka, angažirala ju je i Izabel Kovačić

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba