Play ponuda
Play ponuda
koja je njegova priča?

Maleni izvanzemaljac i dalje intrigira svijet

Budući da su fotrografije navodnog 'malog zelenog' objavljene u javnosti, mnogi su uvjereni kako je konačno potvrđeno da su izvanzemaljci među nama.

Image
RTL/ 17.4.2013. u 11:11
Play ponuda

Nakon što je najnoviji dokumentarac Sirius, koji još uvijek nije premijerno prikazan, ponovno otvorio temu misterioznog bića pronađenog prije nekoliko godina u čileanskoj pustiji Atacami, šuškanja se ne smiruju.

Budući da su fotografije navodnog 'malog zelenog' objavljene u javnosti, mnogi su uvjereni kako je konačno potvrđeno da su izvanzemaljci među nama.

Štoviše, autor dokumentarca, doktor Steve Greer smatra kako američke vlasti već dugi niz godina znaju za izvanzemaljske posjete Zemlji i barataju nizom informacija o njihovom funkcioniranju i tehnologiji.

Naime, 15 centimetara dugo tijelo navodnog izvanzemaljca pronađeno je prije deset godina u Čileu i od tada se pojavilo nekoliko teorija o njegovom porijeklu.

Dok je prva studija uistinu zabilježila kako se ne radi o čovjeku, druga je kazala da je riječ o 'mumificiranom tijelu sa svim karakteristikama fetusa'.

Premijera dokumentarca najavljena je za 22. travnja u Hollywoodu.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Ne gube vjeru

Neki su izdržali samo 21 dan: Ovo su rekorderi po razvodima na domaćoj javnoj sceni

Play ponuda

Više s weba