Ostalo

Manekenka i 'zločesti' dečko: Domaćem paru uskoro stiže sin, ona se javila u sitne sate iz bolnice

Iris Rajčić i Marku Livaji uskoro stiže drugo dijete.

Tabloid.hr
25.02.2021 11:00

Iris Rajčić i Marko Livaja broje sitno do dolaska sina.

Bivša splitska manekenka i njezin 14 godina mlađi zaručnik nogometaš već imaju kći Elizabet koja je na svijet stigla 2016. godine. Kako je sama otkrila, Iris se trenutno nalazi u zagrebačkoj bolnici Sestre milosrdnice.

"Samo da vas pozdravim. Pola 4 je ujutro", napisala je Iris na Instagramu crno-bijelim selfiejem iz bolničkog kreveta. "Ne mogu dočekati da te primim u svoje ruke, da osjetim tvoj miris. Nema više mjesta u trbuhu", poručila je ranije Iris pored snimke povećeg trbuha.

Iris Rajčić

(FOTO: Instagram)

Iris je prvi put pokazala trbuh početkom studenog prošle godine. "Nema boljeg osjećaja od pokreta života u vama. Njegove male sapice koje me stalno lupkaju, malo vježbanja", poručila je nakon toga snimkom ultrazvuka.

Iris i Marko su zajedno od 2014. godine. Marko inače ima nadimak 'zločesti dečko hrvatskog nogometa' jer se u prošlosti nasilno ponašao na terenu.

"Hvala Bogu, zasad nemam nikakvih problema, u početku sam malo više spavala, sve je u redu sad čak mogu i trenirati, tako da si priuštim nekakav trening onako jednom do dva puta tjedno", otkrila je poznata Splićanka krajem studenog pred kamerama RTL Exkluziva.