Play ponuda
Play ponuda
UHVAĆENA S MOBITELOM

Maria Shriver naljutila supruga

Američki mediji su objavili fotografije na kojima se vidi da supruga kalifornijskog guvernera priča na mobitel dok vozi. I to nekoliko puta.

Image

arnold schwartzennegger, maria shriver arnold maria

M.K.S./HINA/ 14.10.2009. u 5:48
Play ponuda

LOS ANGELES - Kalifornijski guverner Arnold Schwarzenegger najavio je da će poduzeti "hitnu akciju" protiv svoje žene Marie Shriver jer je usnimljena kako se služi mobitelom dok vozi automobil, čime je prekršila zakon koji je potpisao upravo njezin muž.

Web stranica TMZ.com, koja se bavi skandalima slavnih osoba, objavila je u utorak dvije fotografije guvernerove supruge kako drži mobitel na uhu dok sjedi za volanom, uz objašnjenje da je jedna fotografija uslikana u nedjelju, a druga još u srpnju.

Kasnije je ista web stranica objavila i video koji je snimljen u Brentwoodu, gdje Schwarzeneggerovi žive, a na kojem se vidi kako Shriver koristi mobitel dok vozi veliki Cadillac.

Ured prve dame Kalifornije nije želio ništa komentirati, no zato je sam "Governator" preko twittera zahvalio utemeljitelju TMZ.com stranice Harveyu Levinu što ga je upozorio na njezin prekršaj, te je najavio "hitnu akciju".

Schwarzeneggerov glasnogovornik Aaron McLear rekao je da obećanje "hitne akcije" znači kako će guverner zamoliti svoju suprugu da više ne drži mobitel u ruci dok vozi.

Prema zakonu koji je stupio na snagu prošle godine, kalifornijski vozači moraju tijekom razgovora mobitelom koristiti "handsfree" napravu, tj. uređaj za razgovor bez upotrebe ruku.

Kalifornijska prometna policija dosad je prekršiteljima izdala više od 150.000 kazni, u što nisu ubrojane kazne lokalne policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Da je policajac ulovio Mariu Shriver u prekršaju, vjerojatno bi morala platiti kaznu u iznosu od 300 dolara.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
PODUZETNA KREATIVKA

Kristina Mandarina ima novu karijeru: Objavljuje filmiće na OnlyFans stranici i naplaćuje 97,05 kn pretplate

Play ponuda

Više s weba