Play ponuda
Play ponuda
NOGOMETAŠ PRENOĆIO U REMETINCU

Marija Cvitanović ipak stala uz nasilnog supruga Igora

Nakon brojnih priča o preljubu, Marija Cvitanović dočekala je supruga Igora pred sudom. Njemu se zbog prijetnji novinarima smiješi zatvorska kazna.

D.K., A.B./ 20.11.2008. u 9:36
Play ponuda

ZAGREB - Policijska drama bivšeg nogometaša Igora Cvitanovića (zasad) je završila pretragom njegovog stana, dok je on zbog ispada u zgradi Adria Medije noć proveo u Remetincu. Iako je trebao u Oranice, Cvitanović je završio u Remetincu i to zato što ga je, prema riječima odvjetnika Mate Matića, tamo "čekao krevet, a ne samo stolica".

"Bio sam u afektu", tako je Igor Cvitanović opravdao "utjerivanje pravde" u koje je krenuo u redakciju tjednika Story. Cvitanovićev odvjetnik očekuje da Cvitanović danas neće biti zadržan, o čemu bi se odluka trebala donijeti u sljedećih nekoliko sati. "Nije bio kažnjavan, nego uzoran građanin ove zemlje", rekao nam je odvjetnik Mate Matić. Osude li ga, može dobiti od tri mjeseca do tri godine zatvora. Inače, jedini razlog za njegovo sinoćnje zadržavanje u zatvoru bila je birokracija - istražni sudac radi do 19 sati.

Marija Cvitanović danas se napokon se pojavila pred sudom. Vidno potresena, nije htjela davati izjave novinarima, a izvori bliski stilistici kažu nam da će "ostati uz supruga, a o bračnim problemima razmišljati kad se situacija smiri". Nakon obavijesnog razgovora, sa suprugom se zaputila u njihov stan, kojeg su sinoć pretražila dva policajca i u njemu, doznajemo, nisu našli ništa inkriminirajuće.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Vremeplov

Danas je jedna od najljepših Hrvatica: Iznenadit će vas kako je Dina Dragija izgledala prije nekoliko godina

Play ponuda

Više s weba