Play ponuda
Play ponuda
Sve je u redu

Marija Šerifović nije htjela otkazati zakazane koncerte zbog koronavirusa, no zatražila je liječničku pomoć nakon posljednjeg

Marija Šerfović odradila je dva koncerta u beogradskom Sava centru, a nakon posljednjeg završila je na infuziji.

Image
Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 13.3.2020. u 9:18
Play ponuda

Zbog koronavirusa brojne svjetske i domaće zvijezde otkazuju koncerte i turneje.

Pjevačica Marija Šerifović to nije učinila te je ipak održala dva koncerta u beogradskom Sava centru nakon kojih je završila na infuziji.

Iako su njezini obožavatelji bili i više nego oduševljeni, za pjevačicu je loše završilo, jer je zbog vrtoglavice zatražila pomoć liječnika, prenose susjedni mediji.

"Bila je iscrpljena, zato su joj dali infuziju. Sada je dobro. Spremna je za sljedeće koncerte", otkrio je izvor blizak pjevačici, što drugim riječima znači da nema govora o koronavirusu kojeg nije pošteđen baš nitko.

Tom Hanks i njegova supruga Rita Wilson prve su svjetske zvijezde kojima je potvrđen virus, dok se od domaćih ili balkanskih još nitko nije oglasio da ga ima.

>> Nakon što je njemu i supruzi potvrđen koronavirus, Tom Hanks javio se iz izolacije

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Često kažem da život čine sjećanja. Dodala bih da sam sretna, jer zbog ovakvih trenutaka shvatim koliko je život zapravo lijep. Hvala vam na bezrezervnoj podršci i energiji koju ste mi pružili! Nastavljamo munjevito! Voli vas Šeki", poručila je Marija na Instagramu tisućama svojih vjernih obožavatelja.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
slavni glumac

Enis Bešlagić u društvu kćeri i supruge koje ne viđamo često: Asja više nije malena, a s Ninom ima poseban odnos

Play ponuda

Više s weba