Ostalo

Marijana Batinić: 'Kćerkica Ena nije baš impresionirana time što me gleda na televiziji '

I dok čekamo novu uzbudljivu sezonu hit emisije 'Ljubav je na selu' voditeljica Marijana Batinić nam je otkrila što bi radila da nije uspješna voditeljica, koliko pazi na modu, ali i čuje li se s publici omiljenim Žigom

Tabloid.hr
23.08.2019 09:49

Uvijek nasmijana i dobro raspoložena voditeljica Marijana Batinić pomogla je mnogim farmerima da nađu ljubav svog života pred kamerama RTL-a u showu 'Ljubav je na selu' . I dok uskoro na malim ekranima počinje prva internacionalna sezona showa, idealna je to bila prilika da porazgovaramo s Marijanom o samom showu, ali i njezinom privatnom životu. Još jedno radno ljeto je iza nje, no to ne znači da nije, kako kaže, uspjela 'napuniti baterije'.

Čeka vas nova sezona 'Ljubav je na selu'. Možete li ipak izdvojiti neka top tri trenutka u sezonama dosad?

Najljepši trenuci su definitivno zaruke kojima sam prisustvovala, vjenčanja naših junaka, a rođenjadjecesu definitivno kruna 'Ljubavi na selu'.

Na neki način, vi ste mnogima dobra vila koja im je donijela ljubavnu sreću. Javljaju li vam se farmeri i danas? Zove li vas Žigo?

U kontaktu sam s jako puno kandidata, neke sam i posjetila više puta, ali evo nažalost zbog snimanja 11. sezone nisam mogla prisustvovati vjenčanju Tijana i Valentine .Prije no što sam saznala datum, većsu bile kupljene karte našim farmerima iz inozemstva i organizirano je veliko okupljanje i upoznavanje s kandidatima i kandidatkinjama na kojem sam morala biti. Žigu dugo nisam čula, nažalost nije jošpronašao onu pravu.

Marijana Batinić

Ljeto ste proveli radeći punom parom. Jeste li uspjeli ipak malo i odmarati?

Odmaram i sada između snimanja. Uspjela sam veći dio ljeta provesti na moru odakle putujem na snimanja, tako da su mi baterije gotovo pa pune.

Žena, majka, kraljica definitivno vrijedi za vas. Koliko je teško uskladiti sve obaveze?

Suprug mi je freelancer, pa usklađujemo obveze kako obiteljski život ne bi patio. Nije jednostavno, ali svakim danom sve je lakše. Kćer nam već ima 4 i pol godine pa je često vodim isa sobom. Posložila sam prioritete i nije mi teško.

Gleda li vas Ena? Kako reagira kad vas vidi na TV-u?

Donedavno se pitala zašto nje nema na televiziji, a bila je na snimanju. Ne shvaća još uvijek zbog čega se mama fotografira s nepoznatim ljudima na ulici, a i nije baš impresionirana time što me gledana televiziji.

Nerijetko svi hvale vaš modni stil. Koliko vremena posvećujete modi? Vaši pratitelji obožavaju kada uskladite outfit sa preslatkom kćerkicom.

Ne previše, pogotovo ljeti kad imam tri uniforme koje mijenjam. Štikle nisam obukla cijelo ljeto.

I za kraj, što bi Marijana bila da nije uspješna voditeljica i dobra vila koja spaja ljude?

Možda odvjetnica s obzirom na diplomu Pravnog fakukteta ili bih se bavila dizajnom interijera s obzirom da sam završila školu za dizajn interijera. A da sam malčice talentiranija, možda bih se okušala ikao pjevačica. Nerijetko se na zabavama uhvatim mikrofona i "maltretiram" uzvanike.

Novu sezonu emisije 'Ljubav je na selu' pratite ove jeseni na RTL-u.