Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
KRAJ VELIKE LJUBAVNE PRIČE?

Marijana i dalje plače zbog prekida s Nemešom

Nakon što je Nemeš razbijao po Kući, Veliki brat ga je odlučio kazniti pa mu je dodijelio lažnu humanitarnu nagradu i izazvao lavinu bizarnih događaja. Marijana je za to vrijeme donijela važnu odluku - više ne želi biti Nemešova djevojka!

RTL/ 1.6.2011. u 16:46
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nemeš je održao dirljiv govor, zahvalio se najdražima na pruženoj potpori za osvojenu nagradu koju nije dobio od humanitarne akcije Adria od srca koja ne postoji. Big brother se s Nemešom dobro našalio.

Big brother je odlučio - ako možeš razbijati po kući, onda ćeš stoički podnijeti šalu na svoj račun! On za sada stoički podnosi čestitke sustanara i traži kandidatkinju koja će popuniti Marijaninu stranu kreveta.

S druge strane jastuka Marijani pak nedostaje njezin dragi te se pita hoće li ga ikada više vidjeti. Ipak, vidjevši kako njezin dragi dok nje nema krevet dijeli s druge dvije žene, Marijana je priznala Nikoli i Nirmalu kako više ne želi biti Nemešova djevojka.

A Lester je pritiskom na zabranjeni gumb pokrenuo lavinu pritiskanja na više razina, a ponajviše je iživcirao Brendona, s kojim se upustio u veliku svađu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
PODUZETNA KREATIVKA

Kristina Mandarina ima novu karijeru: Objavljuje filmiće na OnlyFans stranici i naplaćuje 97,05 kn pretplate

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba