Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
DRUŠTVENI FENOMEN

Marijana kao Marija Magdalena

Tri dana nakon pobjede Marijane Čvrljak u Big Brotheru, reakcije ne prestaju pristizati, a neki su je, zbog sudbine koja nevjerojatno podsjeća na modernu verziju biblijske priče, prozvali i Marijanom Magdalenom.

RTL/ 29.6.2011. u 17:02
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Da su svi masno plaćeni holivudski scenaristi pokušali smisliti ovakav scenarij, životna drama Marijane Čvrljak opet bi ih pojela za doručak.

Antonija Blaće prokomentirala nam je ovaj društveni fenomen i pokušala objasniti kako je moguće da je žena kojoj svatko ima nešto za prigovoriti u superfinalu osvojila čak 61 posto od ukupnih glasova.

Smatra kako je upravo Nemeš izvojevao pobjedu za Marijanu svojom izjavom te kako je cijelu dramu mogao "izrežirati" malo nježnije.

Marijana je ostala bez supruga koji joj danas javno poručuje da ne želi ni nju ni novac koji je osvojila, bez dečka koji je pobjegao mami pod suknju, ali ne i bez oca, kod kojeg trenutno pokušava pohvatati konce svog turbulentnog života.

Fenomen Marijane Magdalene puno je više od puke pobjede u realityju. Mala žena iz Šibenika uspjela je nešto što su godinama pokušavali i političari i vječni optimisti - ujediniti Balkan, pa makar na jednu večer.

Svi koji su se žalili na nju trebaju shvatiti da očito i među njima ima onih grešnih i punih oprosta jer su upravo oni ti koji su odlučili da je upravo Marijana oštećena u cijeloj priči.

Nemeš nije na vrijeme shvatio da život piše drame, osjećaji pobjeđuju, a ljubav nema cijene. Sama i ostavljena, Marijana je dočekala kraj kao dvostruka pobjednica - i stvarna i moralna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Emocije kojima smo svjedočili u dosad najbizarnijoj sezoni Big Brothera neće se tako lako slegnuti, pogotovo ne među dežurnim licimjerima, na čelu kojih, sve se čini, stoji upravo muškarčina Nemeš!

Prethodni članci:

Marijanin suprug: Ne želim ni lipe koju je zaradila seksom

VIDEO: Marijana stigla u Šibenik

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
SPOJILO IH DRUŠTVO

Matea iz 'Večere za 5 na selu' otkrila kako je upoznala supruga: 'Hodao je s mojom prijateljicom'

VIDEO: Nemeš osigurao pobjedu Marijani

VIDEO: Prevarenom suprugu BB Marijane pola nagrade?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
za rtl.hr

Jelena Leko otkrila nam je detalje vjenčanja: 'Jednostavna sam mladenka, sve sam pripremila za deset dana'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba