Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Progovorila o borbi

Marijana Mikulić iskreno o sinu: ‘Zazebe me oko srca kad vidim drugu djecu njegovog uzrasta’

‘Brzo ja to otresem i idem dalje. Ali negdje je to uvijek u mislima, na srcu, i svuda ide sa mnom, i samo iskoči nenadano, ma kako sretna i zadovoljna bila u datom trenutku’, objasnila je glumica

Image
Foto: Instagram
Ana Samardžić/ 24.7.2022. u 16:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Glumica Marijana Mikulić platformu koju ima često koristi kako bi podigla svijest o djeci u spektru autizma, a dijeli i brojne lijepe i manje lijepe trenutke iz života svog malenog sina Jakova koji ima poteškoće u razvoju i govoru.  

Ovaj put Marijana je sinu posvetila emotivnu objavu i uputila mu lijepu poruku.  

"I živiš svoj film. I sretan si. Da, i zato što znaš čega sve ima na svijetu. Ali i čisto zato - jer si sretan! Jer imaš sve ono što si nekada samo priželjkivao. Ali ipak, ta strepnja. Neizvjesnost. Napredak je vidljiv, očigledan... Ali kada vidim drugu djecu njegova uzrasta, a tek one godinu ili dvije mlađe, zazebe me oko srca. Malo, kratko", iskreno je napisala Marijana. 

"Brzo ja to otresem i idem dalje. Ali negdje je to uvijek u mislima, na srcu, i svuda ide sa mnom, i samo iskoči nenadano, ma kako sretna i zadovoljna bila u datom trenutku", dodala je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/34944d3e-0b57-11ed-b0db-fe91a852fb36/original.jpeg

"Svim majkama koje imaju pile nad kojim strepe, i za kojim svakog dana srce malo preskoči - šaljem ljubav, želim nadljudsku snagu, jer znam da vam treba a da je često ponestane. Ma svim mamama treba, i ne trebamo se sramiti to priznati da padnemo i da je nekad teško. Samo trebamo bez srama tražiti podršku, da lakše otresemo strepnju i nastavimo punom parom naprijed! Jer druge nam ionako nema, zar ne?!" zaključila je glumica koja je sa sinom trenutno u Njemačkoj. 

Podsjetimo, Marijana je otkrila kako su prije gotovo dvije godine liječnici posumnjali da je njezin najmlađi sin u spektru autizma, a od tada su ona i njezin suprug krenuli u mukotrpnu borbu.  

Upravo se čita

Image
BRAK NA PRVU

Suze i trzavice već na prvim ceremonijama: 'Da je meni netko pročitao takve zavjete, okrenula bih se iste sekunde i otišla'

Sada sa sinom šest dana u tjednu odlazi na terapije, a istaknula je i kako njezin sin ide kod privatnih liječnika upravo zbog predugih redova čekanja. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
NEUOBIČAJENO, ALI KRASNO!

Nekadašnja Miss Universe Hrvatske postala majka! Pogledajte koje divno ime je nadjenula kćeri

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba