Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
O MENTALNIM BORBAMA

Marijana Mikulić otkrila što joj pomaže kada psihički padne: 'Trening, još rjeđa kava sa susjedom...'

Domaćoj glumici u svakodnevici pomaže kava sa susjedom i trening, no priznaje kako ponekad dotakne dno...

Image
Foto: Instagram
RTL.hr/ 13.10.2022. u 9:46
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Domaća glumica i majka trojice sinova Marijana Mikulić jedna je od onih koja na društvenim mrežama prikazuje realnu sliku života - onu ponekad umorne žene koja se trudi živjeti pozitivnu stvarnost. Tako se sada osvrnula na Dan mentalnog zdravlja.

"Jučer je bio dan mentalnog zdravlja. Meni je bio dan mentalnog dna. Ima tih dana, trebamo više o tome govoriti! Oni koje to smara mogu zaobići temu, to je uredu. Meni pomaže kada na kavi sa susjedom pretresem sve što me muči. Naravno da jedna za drugu uvijek imamo bolji savjet nego svaka sama za sebe", napisala je Marijana i dodala: "Treba podrška u ova luda vremena, psihička i fizička, financijska. I trebamo tražiti svatko za sebe ono što nas odljepljuje od dna, i pomaže - udahnuti, nastaviti, ne odustati". Kako se svatko drugačije nosi s nedaćama, ona je otkrila što njoj uvelike pomaže.

"Meni su to moji rijetki treninzi na kojima se satarem, još rjeđe kave sa susjedom, i najrjeđi ikada izlasci kada se moram malo i umiti, počešljati! Ali to me podigne, prebrikam lakše tešku fazu, napunim baterije i šibam hrabro naprijed! Meni odustajanje ionako nikad nije bila opcija", napisala je glumica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U razgovoru za RTL.hr, Marijana je otkrila zašto su se odlučili za još jednu prekretnicu u životu. Riječ je o selidbi iz njihova zagrebačkog stana na Trešnjevci. Emocije sreće, sjete i tuge, priznaje nam je tada, ispreplitale su se dok su planirali sve oko useljenja u novu kuću. To se ljetos i dogodilo.

"Nekada mi bude teško donijeti takve odluke, prevagnuti, ali pokazalo se uvijek u životu da bude onako kako treba biti. Sve dođe tada kada treba doći i vodimo se time", zaključila je tada.

Upravo se čita

Image
BRAK NA PRVU

Suze i trzavice već na prvim ceremonijama: 'Da je meni netko pročitao takve zavjete, okrenula bih se iste sekunde i otišla'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
razriješena

Tena Mišetić odlazi u novi život! Iza sebe će ostaviti jednu ljubavnu zavrzlamu, uglednu obitelj i uspješnu karijeru

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba