Play ponuda
Play ponuda
DO POBJEDE BEZ NEMEŠA

Marijana pobjednica Big Brothera

Marijana Čvrljak iz Šibenika pobjednica je prvog regionalnog Big Brothera. Gledatelji iz pet zemalja odlučili su kako je vrijeme da pobjedu napokon uzme i jedna žena.

E.M./ 27.6.2011. u 5:26
Play ponuda

Šibenčanka Marijana Čvrljak pobjednica je prvog regionalnog Big Brothera i time postala prva Hrvatica koja je osvojila pobjedu u ovom showu.

Gledatelji iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije odlučili su kako upravo ona kući treba otići sa 104.700 eura.

U nedjeljnom superfinalu za pobjedu su se osim Marijane borili i Brandon, Soraja, Horvat te Duško.

Prva je ispala Soraja, a nakon nje Brandon. Horvat je bio treći izbačeni stanar, a na samom kraju ostali su Duško i Marijana.

27-godišnju Šibenčanku u studiju je dočekao otac koji joj je pružio podršku bez obzira na dio publike koji joj je zviždao.

Zanimljivo je napomenuti, da je Marijanin Nemeš nakon samo jednog dana izbivanja iz kuće promijenio priču te u intervju u superfinalu javno prekinuo s Marijanom nazvavši je glumicom. Uz njega je bio i dio stanara koji joj nisu htjeli čestitati na pobjedi.

Pobjednica je nakon emisije uživo izjavila kako ne zna što će biti s njom i Nemešom te da je čitavo vrijeme u kući bila iskrena. Isto tako nije sigurna što će učiniti s osvojenim novcem, ali će ga sigurno uložiti u zajedničku budućnost sa svojom kćerkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Prethodni članci:

VIDEO: BB Marijana otkrila cijelu istinu

Pogledajte ludi tulum nakon finala Big Brothera

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
PRVI DIO

'Kobni' seks, kućni uradak, zalijevanje šampanjcem: Najveći skandali koji su potresli hrvatsku scenu

Play ponuda

Više s weba