Ostalo

Marijana Puljak otkrila da su ona i suprug zaboravili godišnjicu braka: I to se dogodilo...'

Marijana i Ivica zaljubili su se još kao studenti splitskog Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje, na kojem je on 2001. započeo svoju profesorsku dužnost

RTL.hr
17.09.2022 16:45

Političarka Marijana Puljak otkrila je na svom Facebook profilu da suona i suprug Ivica proslavili 27. godišnjicu braka. Ipak, pratiteljima je otkrila i kako su na nju oboje zaboravili.

"I to se dogodilo, oboje zaboravili da nam je jučer bilo 27 godina braka. Podsjetila nas Natalia Tafra Bazina svojom, kako kaže, zakašnjelom čestitkom. 27 godina ljubavi, poštovanja, suradnje i ponekad zdravog prepiranja. Sretno ti prvih 27 godina, ljubavi!" napisala je i podijelila nekoliko starih fotografija s njihova vjenčanja.

Brojni pratitelji čestitali su im u komentarima godišnjicu.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

"Sretno vam bilo i ostalih 27 godina", "Dobra frendica zlata vrijedi", "Neka je sa srećom", nizali su se komentari.

Podsjetimo, Marijana i Ivica zaljubili su se još kao studenti splitskog Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje, na kojem je on 2001. započeo svoju profesorsku dužnost. Zajedno imaju troje djece, dvije kćeri, Emu i Ivu, te sina Tomu.

Prošle godine Ema jediplomirala na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, a ponosna majka i tada se pohvalila na društvenim mrežama.

"Mag. ing. comp s najljepšim osmijehom.Našeprvo dijete s diplomom, na putu do doktorata. Svi smojakoponosni i uzbuđeni", napisala je.