Play ponuda
Play ponuda
BIG BROTHER

Marijana vjeruje kako je čekaju papiri za razvod

Lester je Marijanu podsjetio da je još prije molila Big Brothera da ju obavjesti ukoliko ju muž traži razvod. Marijana se prisjetila tog trenutka u suzama i rekla da uvjereno da ju čekaju papiri za razvod kad izađe iz kuće.

RTL/ 6.4.2011. u 20:06
Play ponuda

Nikola, Lester i Marijana su u dvorištu Otpada. Nikola razmišlja kako će mu izgledati ljubavni život kada napusti Big Brother kuću. Razmišljajući tako na glas je zaključio da kada izađe neće „kiksati".

Marijana ga je podržala pitajući se zašto uopće i bi „kiksao". Nakon toga ju je počeo zafrkavati da bi se od milijun ljudi našlo troje-četvoro koji bi rekli za nju da je atraktivna na što su se svo troje nasmijali.

Lester ju je potom podsjetio da je još prije Marijana molila Big Brothera da ju obavjesti ukoliko ju muž traži razvod. Marijana se prisjetila tog trenutka u suzama i rekla da uvjereno da ju čekaju papiri za razvod kad izađe iz kuće na što su je ova dvojica krenula tješiti i pjevati „Marijana, slatka mala Marijana..."

Sve o Big Brotheru pročitajte na https://bigbrother.rtl.hr/naslovnica/

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Sjećate se da su bili skupa?

Ljubavna priča Sanje Doležal i Dražena Petrovića trajala je godinu dana, a istu večer kad su se upoznali, ona je upoznala i njegove roditelje

Play ponuda

Više s weba