Ostalo

Marin Ivanović Stoka: 'Od predoziranja i smrti me spasio samo Bog'

U emisiji 'Na kavi kod Doris' na temu predbračne čistoće gostovao je popularni reper Marin Ivanović Stoka

Tabloid.hr
13.11.2017 14:51

U emisiji "Na kavi kod Doris" na temu predbračne čistoće gostovao je popularni reper Marin Ivanović Stoka koji je nakon višegodišnje borbe s ovisnošću o drogama napokon riješio svoj problem i to nakon što je, kako kaže, spoznao Boga i duhovnost.

"Puno sam puta rekao da je gotovo, pa sam opet pokleknuo, ali se ovog puta stvarno nadam da je gotovo s tom pričom",kazao je Stoka. Podržava ljude koji žive predbračnu čistoću jer kaže, mnogi nemaju snagu da to izdrže.

"Mediji nam nameću fizičko, slijedimo izopačene trendove, klinci izrastaju bez tradicionalnih vrijednosti, a danas ih je teško održavati. Ja se nisam mogao oduprijeti drogi i zazivao sam Boga kad više znanost nije mogla pomoći", dodao je reper.

"Prošao sam u 18 godina ovisnosti svašta, od psihijatara, egzorcista, terapija, ludnice, komune... Sve što možete zamisliti. Uvijek kažem da je droga savršena stvar s najkatastrofalnijim posljedicama na svijetu. Meni se puno puta dogodilo nešto ružno, ali Bog ima neki drugi plan sa mnom. Mene je iz predoziranja, iz umiranja, vraćao među žive",kazao je Stoka te otkrio da je zato otišao u Cenacolo gdje se kroz molitvu i vjeru riješio ovisnosti.

Rekao je da bi teško izašao iz ovisnosti da nije imao ljubav svojih roditelja koji nikad nisu dignuli ruke od njega.

"Radim sa srcem ono što meni čini dobro, a molitva mi čini to dobro", zaključio je Stoka te rekao da bi ipak volio da je ustrajniji u tome da živi predbračnu čistoću.