Ostalo

Marina Mamić ne krije ljutnju zbog lažnih navoda: 'Zdravko Mamić mi je uništio reputaciju'

Marina je sada sa svojim pratiteljima podijelila spornu fotografiju, a nije krila nezadovoljstvo što Google još uvijek nije izbrisao lažni podatak

T.M.
14.01.2022 19:00

Popularna domaća make up umjetnica i majstorica maski, simpatična Marina Mamić poznata je po nevjerojatnim transformacijama, a ako pitate Google - to nije jedino po čemu Marinu javnost zna.

Naime, kada u Google upišete Marina Mamić izbacit će vam kako je riječ o supruzi odbjegloggazde zagrebačkog Dinama, Zdravka Mamića. Naravno, riječ je o pogrešci s obzirom na to da dvojac nema nikakvu obiteljsku poveznicu već samo isto prezime.

Marina Mamić

Marina je sada sa svojim pratiteljima podijelila fotografiju, a nije krila nezadovoljstvo što Google još uvijek nije izbrisao lažni podatak.

Pročitajte još
Iskrena ispovijest! Marina Mamić o bolnim operacijama čeljusti: 'Nisam mogla jesti niti normalno ležati'

"I još samo da kažem da Google još uvijek nije maknuo Zdravka Mamića kao mog supruga! Iako sam nekoliko puta slala i tražila da se to makne. I moram priznati da su mi od tada prestali rasti pratitelji. Čovjek mi je uništio reputaciju", napisala je Marina.

Inače, Marina je nedavno je u intervjuu za RTL.hr otvorila dušu i progovorila o svom partneru koji ju je osvojio na prvu. Riječ je o samozatajnom Slovencu koji ne krije koliko mu znači talentirana plavuša pa svakodnevno na društvenim mrežama objavljuju romantične poruke i fotografije

"Divan je stvarno. Ne mislim samo fizički izgled što je očigledno, nego kao osoba. Toliko je nesebičan, pažljiv, dobar, iskren i zabavan. Imamo isti smisao za humor pa se stalno smijemo. Ono što me također privuklo kod njega je to što je otvorena osoba, što mi je podrška u svemu, ništa mu nije teško napraviti ako zna da će me to učiniti sretnom. Kada recimo pričam s njim o nekom svom problemu on me sluša, savjetuje i uživi se kao da je to i njegov problem. Osjećam se blagoslovljeno što sam našla takvu osobu", rekla nam je Marina.