Ostalo

Marina Orsag 'bacila' se u glazbene vode pa otkrila kako je 'zaljubljena do ušiju'

Pjesma "Nijedna druga" slagala se u Marininoj glavi godinama, ali tek uz slobodno vrijeme tijekom pandemije i motivirana novom ljubavlju, uspjela ju je završiti

T.M.
12.11.2021 14:15

Jedna od najpoznatijih domaćih stand up komičarki, simpatična Marina Orsag koju su obožavatelji imali priliku gledati u RTL-ovom showu ''Ma lažeš'' već godinama pokazuje svoj komičarski talent s kojim je osvajala regionalne i svjetske nagrade, a dokazala se i kao producentica te pokretačka snaga hrvatske stand up comedy scene.

No, sada je svoju publiku odlučila iznenaditi u novoj ulozi - kantautorice! Pjesma "Nijedna druga" slagala se u Marininoj glavi godinama, ali tek uz slobodno vrijeme tijekom pandemije i motivirana novom ljubavlju, uspjela ju je završiti.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Sama je napisala tekst i glazbu te izvodi pjesmu, a za aranžman i instrumentalni dio zaslužni su Adem Gušić i Sandro Petrić. Spot je snimio Damian Nenadić, a montirala ga je Sandra Bastašić.

"Nadam se da će ljudima pjesma biti slatka, da će im ući u uho i potaknuti ih na gibanje. Već trinaest godina mi u glavi plešu riječi i muzika, ali nažalost do sada nisam imala vremena sjesti i sve te misli oblikovati u jedno. Međutim kako nas je zatekla ova pandemija oslobodilo se potrebno vrijeme, a naravno i činjenica da sam zaljubljena do ušiju je sigurno pripomogla cijeloj priči. Ova pjesma nije najava moje glazbene karijere, već sam samo nešto što je u meni godinama i što sam napokon odlučila izbaciti van, to će biti samo jedna crtica u mojoj karijeri. A i kako sam naslov pjesme kaže "Nijedna druga" tako će možda u konačnici i biti s mojim pjesama. Ova i nijedna druga. Ali nikad ne reci nikad. Možda me jednog dana vidite na Dori." kroz smijeh će Marina.