Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
TEST IZDRŽLJIVOSTI

Mario Mlinarić napada novi svjetski rekord

Ljudske granice izdržljivosti postale su top zanimacija nekadašnje zvijezde "Zabranjene ljubavi", koja kreće u obaranje novog svjetskog rekorda.

Image

mario mlinaric mario mlinaric

D.K./ 12.11.2008. u 9:51
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

ZAGREB - Nakon što je s kolegom Krunoslavom Budiselićem oborio svjetski rekord 24-satnog guranja automobila, glumac i voditelj Mario Mlinarić kreće u novo "napadanje" Guinnessove knjige rekorda. "Spreman sam, u najboljoj sam formi, čekam samo još nekoliko sponzorskih potpisa i krećem u obaranje još jednog svjetskog rekorda", rekao je Mario Mlinarić, koji će se natjecati u disciplini Najbrža milja.

Riječ je, naime, o još jednom ekstremnom testu izdržljivosti za Marija Mlinarića, kojeg će napraviti na staroj pisti aerodroma u Velikoj Gorici. Cilj mu je dvije tone tešku Opel Antaru gurati 1609 metara u 17 minuta, što je za četiri minute manje od trenutnog rekorda. "Sportaš sam, bivši rukometaš, i navikao sam na ekstremno naporne treninge koji ruše granice ljudske snage. Da bi se sve to postiglo, nije dovoljna teretana, koristim se girjama, topovskim kuglama s ručkom, koje u treninzima rabe i vrhunski svjetski sportaši", rekao je Slobodnoj Dalmaciji Mario Mlinarić, koji bi uskoro mogao postati dvostruki svjetski rekorder.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ATRAKTIVNA SINJANKA

Ona je predivan model, ali i sjajna liječnica! Tko je atraktivna Suzana o kojoj ovih dana svi pričaju?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba