Ostalo

Mario se udebljao 0,8 kilograma, a Miro će biti taj koji će presuditi

Par koji se nađe ispod crvene linije bit će ugrožen, a kandidati trebaju odlučiti tko će od para koji je ispod crvene linije ostati u kući, odnosno tko će otići iz showa

Tabloid.hr
2018-10-30 23:20

Miro je posjetio doktora, a pri povratku u kuću otkrio je svom partneru Mariju što su mu rekli. 'S obzirom na to da imam sportsko srce, moram maksimalno prilagoditi treninge kako mi se ne bi vratila tromboza', objasnio je Miro te dodao da više ne smije vježbati s bučicama, a Mario mu je rekao da će pokušati više potegnuti i paziti na prehranu.

Nakon jutra uslijedio je Veliki izazov, a Sanja i Mario objasnili su kandidatima da će se i Miro pridružiti Petru i Bari, koji već imaju prilagođene treninge zbog ozljeda.

'Možete sudjelovati u izazovu – morate hodati!' rekla im je Sanja.

Izazov s loptama je takav da parovi moraju tuđu kutiju napuniti sa sedam lopti hodajući zajedno s loptom do kutije. Pobjednik je onaj čiji će par imati najmanje lopti u svojoj kutiji, a nagrada je jedan kilogram prednosti na vaganju.

Pero i Baro su na kraju pobijedili i zaradili kilogram prednosti na vaganju.

Nakon izazova Josipa, Irena i Marko pronašli su mače i odlučili se brinuti o njemu, a nazvali su je Plenkica.

Uslijedio je last chance trening, a treneri su kandidate raspodijelili u dvije grupe, pa je Sanja tako odabrala Domagoja, Marka, Josipu, Ninu, Miru i Baru dok je Mario odabrao za treniranje Luku, Bibu, Alena, Irenu, Petra i Marija.

Irena i Alen su komentirali da je Domagoj jako osjetljiv i ne može primiti kritiku. 'Reagira burno i s egom, mislim da je došao povrijeđen u kuću i to još uvijek traje', zaključio je Alen. 'Odnos s Irenom u paru me zakočio jer se moram spustiti na njezin nivo treninga, i to mi je dosta veliki problem', objasnio je Domagoj. 'Ako njega netko naljuti danas, on će se naliti vode sutra. On je to kadar napraviti!' rekla je Irena Alenu te dodala kako joj je rekao da je neki dan popio četiri-pet litara vode. 'Meni nije normalno da netko recimo u ovom showu pojede četiri jajeta', nastavila je Irena po Domagoju.

'Ja znam da mi ostanak showu ovisi o njemu i nadam se da ću se uskoro opet moći boriti sama za sebe', rekla je Irena prije vaganja.

Par koji se nađe ispod crvene linije bit će ugrožen, a kandidati trebaju odlučiti tko će od para koji je ispod crvene linije ostati u kući, odnosno tko će otići iz showa.

'Individualni rezultat od plus dva kilograma na vagi ne ugrožava par nego samo osobu koja je te kilograme natukla', rekla im je Marijana.

Prvi su par bili Irena i Domagoj. Irena je sa 95 kilograma došla na 93,2 dok je Domagoj sa 131,6 kilograma došao na 130,1. Tako danas zajedno imaju 223,3 kilograma, što je u postotku 1,5% manje tjelesne mase.

Biba i Josipa bile su sljedeće. Biba je sa 102,7 skinula samo 0,1 kilogram, a Josipa je sa 109,3 kilograma došla na 107,6. Zajedno su skinule 1,8 kilogram, što je u postotku 0,8% pa su se našle ispod crvene linije.

Marko je sa 127,3 kilograma došao na 126,1 dok je njegov partner Alen sa 127,2 kilograma pao na 125,5, a zajedno su skinuli 2,9 kilograma, odnosno 1,1% tjelesne mase te su završili iznad crvene linije.

Nina je sa 97,7 kilograma došla na 96,1 kilogram, a Luka je sa 105,9 kilograma došao na 101,2 kilograma! Zajedno su izgubili 6,3 kilograma, što ih dovodi do postotka od 3,1.

Petar je na posljednjem vaganju imao 124,1 kilogram, a sad ima 121,5 dok je njegov partner Baro skinuo čak 4,1 kilogram pa sada ima 112,3. Zajedno su izgubili 6,7 kilograma, što je 2,8% tjelesne mase manje od prošlog tjedna.

Miro i Mario zadnji su stali na vagu. Mariju je posljednji put vaga pokazala 127,1 kilogram, a sad se udebljao za 0,8 kilograma! No Miro će biti taj koji će presuditi, a koliko je izgubio ili dobio, gledatelji će doznati sutra od 21 sat na RTL-u.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.