Ostalo

Kakva ljepotica! Mario Stanić u rijetkom izlasku s tajanstvenom suprugom Draganom

Mario i Dragana upoznali su se prije 25 godina u Metkoviću, a danas imaju dvoje djece. Pred oltar su stali prije točno 20 godina, a svečana ceremonija bila je u Londonu s obzirom na to da je Stanić tada igrao za poznati nogometni klub Chelsea.

T.M.
03.02.2022 12:45

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Mario Stanić jedan je od onih sportaša koji svoj život skriva daleko od očiju javnosti. Kada je riječ o sportu - tu nema pretjeranog skrivanja, ali kada govorimo o privatnom životu, bivši Vatreni rijetko kada pred kamerama odgovara na pitanja vezana uz isti.

No, ovaj put je napravio iznimku pa se na otvaranju wellness centra bivšeg reprezentativca Gorana Vlaovića, koji je centar otvorio saZoranomSedlarompojavio u društvu supruge Dragane . Zaljubljeni golupčići družili su se s brojnim facama iz javnog života, a osmijeh nisu skidali s lica.

Na otvaranje su stigle brojne poznate osobe među kojima su Natalija Prica, Ivana Delač, Marijana Kužina i Mia Pojatina, kao i nogometaši Boris Živković, Vjekoslav Škrinjar i Miroslav Bičanić.

Mario Stanić i supruga Dragana

(FOTO: Boris Mataković / PR Health Club TT Exclusive)

Inače, nakon završetka nogometne karijere Stanić se nije kao većina umirovljenih nogometašaodlučio upisati u trenersku školu kako bi se bavio tim poslom već je otvorio tvrtku kojapruža ugostiteljima praktično znanje o pripremanju, posluživanju i distribuciji bezglutenske hrane. S bivšom suprugom Adisom razveo se još u mladosti, ali su ostali u dobrim odnosima zbog zajedničke kćeri Eme.

Pročitajte još
Nakon razvoda od Ive Todorić! Hrvoje Balent pronašao novu ljubav

Mario je danas u sretnom braku sa suprugom Draganom u koju se, kako kaže, zaljubio na prvi pogled. Upoznali su se prije 25 godina u Metkoviću, a danas imaju dvoje djece. Pred oltar su stali prije točno 20 godina, a svečana ceremonija bila je u Londonu s obzirom na to da je Stanić tada igrao za poznati nogometni klub Chelsea.