Ostalo

Marko Grubnić: 'Moj Instagram je svojevrsna umjetnost'

Ekipu podcasta nemoj me. posjetio je popularni stilist i influencer

RTL.hr
11.05.2022 18:30

Stilist koji uspješan na domaćoj sceni preko 20 godina, Marko Grubnić , gostovao je u podcastu 'nemoj me'.

Pritom je otkrio kako se nosio s dugogodišnjim medijskim pritiskom, kakav savjet ima za sve koji se ne uklapaju te kako jedva čeka postati otac, a otkrio je i kakav odnos ima s novcem i Instagramom: "Vjeran sam svom izričaju i potpisu, autentičan sam i ne želim se za to ispričavati. Ako misliš da pretjerujem, nemoj se slikati za moj Instagram. To je moje veselje i razbibriga, opušta me obrađivanje fotografija i pritom ne radim ništa krivo, koristim aplikacije kao i svi vi. Smatram da je to svojevrsna umjetnost, možemo i s te strane gledati."


"Ne pitajte me otkud mi novac, to je nekulturno!"

Za novac Marko Grubnić kaže da ne kupuje sreću, ali jako pomaže u nastanku iste: "Jako volim i cijenim svoj novac, nisam ga pronašao na cesti i zbog njega si mogu puno toga priuštiti. Što ga više trošim, to on više dolazi! Imam dobar odnos s novcem i mrzim nekulturna pitanja o njemu. Imam 40 godina, ako si neke stvari nisam mogao osigurati što sam onda radio sve ove godine. Isto tako, znam puno ljudi koji su enormno bogati, a znam da nisu sretni".


"Oduvijek sam znao da ću biti u novinama"

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Prisjetio se anegdote kad je nedavno vidio arhivu novinskih članaka o njemu: "Kad sam vidio tu količinu pomislio sam - tko normalan ovo može izdržati? To ne percipiraš kad ti se događa na svaki dan i s godinama sam naučio ne uzimati to k srcu, pogotovo kad shvatiš da 85 posto stvari koje čitaš nije istina. Međutim, kad odjednom vidiš količinu tog teksta, shvatio sam da sam preživio iako iz današnje percepcije ne znam kako je to moguće".

Ljude koji su u današnje vrijeme drugačiji smatra prekrasnima i u prednosti: "Oduvijek sam bio drugačiji i znao da ću biti u novinama. To mi nikad nije predstavljao problem, uživao sam u tome. Ipak, moje srce nije različito. Možda drugačije razmišljam, ali sretan sam s onim što jesam i nikad ne bih volio biti netko drugi. Svatko se treba osvijestiti i osloboditi. To se zove rad na sebi i ne dolazi preko noći, no kad spoznaš koji je tvoj put, to je predivno".

Tijekom epizode su voditelji Maša Zibar , Nina Remenar i Filip Jančik zajedno s gostom komentirali brojne druge teme, npr. čini li zaista odijelo čovjeka, je li "normalno" ne željeti vezu i djecu, jesmo li sami kovači svoje sreće...

Cijelu epizodu pogledajte na You Tube kanalu Mashin' The Beauty.

Podcast