Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
WOW

Marko Grubnić pohvalio se luksuznim poklonom - novim automobilom: 'Sretno sam dijete'

Modni stilist na društvenim mrežama voli pokazati koliko ima, a sada se pohvalio novim limenim ljubimcem. Nije jasno je li riječ o poklonu ili sponzorstvu, ali Grubnić je to najavio spektakularno, baš kako samo on to zna

Image
Foto: Instagram
A.Š./ 18.8.2022. u 10:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Stilist Marko Grubnić ne skriva kako živi luksuznim načinom života, a sada se pohvalio novim ljubimcem. Nije riječ o psu već o – automobilu. Poklon je stigao u njegovu garažu, bio je prekriven crnim plaštem i na sebi imao ogromnu crvenu mašnu. Iznenađenje mu je priredio, kako je napisao, Vlado.

"Hvala Vlado na potpunom doživljaju i iznenađenju", napisao je na snimci koju je objavio na Instagramu te je uz to dodao kako je "sretno dijete". Nije otkrio previše detalja, kojim je povodom dobio automobil na poklon, tko je misteriozni Vlado, ali niti o kojem je modelu riječ, no ne sumnjamo kako će u narednim danima reći više o tome. Budući da živi na visokoj nozi, u podcastu 'nemoj me', otkrio je kakav ima odnos prema novcu.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/669d6804-1ec8-11ed-921c-8e19cfbaf23b/original

Izvor: Instagram

"Jako volim i cijenim svoj novac, nisam ga pronašao na cesti i zbog njega si mogu puno toga priuštiti. Što ga više trošim, to on više dolazi! Imam dobar odnos s novcem i mrzim nekulturna pitanja o njemu. Imam 40 godina, ako si neke stvari nisam mogao osigurati što sam onda radio sve ove godine. Isto tako, znam puno ljudi koji su enormno bogati, a znam da nisu sretni", rekao je prije nekoliko mjeseci.

Priušti si luksuzna putovanja, markirane krpice, psima priređuje rođendane kakvih se ne bi posramile ni Kardashianke, a sve si je to omogućio napornim radom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
PODUZETNA KREATIVKA

Kristina Mandarina ima novu karijeru: Objavljuje filmiće na OnlyFans stranici i naplaćuje 97,05 kn pretplate

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba