Play ponuda
Play ponuda
TORCIDA IH SLAVI

Marko i Iris Livaja prvi put nakon svadbe: Otkrili čija je bila odluka da ipak ostanu u Splitu

Oženili su se u ponedjeljak nakon osam godina veze, a sada su se prvi put pojavili u javnosti nakon ulaska u brak. Govorili su o sinu i kćeri, čija je bila odluka da ipak ostanu u Splitu i koliko im znači to što su njihova imena ugravirana u parku 'Za sva vrimena'

Image
Antonija Šipušić/ 6.5.2022. u 9:00
Play ponuda

Marko i Iris Livaja u ponedjeljak 2. svibnja nakon osam godina veze uplovili su u bračnu luku. Prošle godine nakon četiri godine života u Ateni vratili su se u svoj rodni grad Split, a nakon kampanje na društvenim mrežama koje su pokrenuli navijači #livajaostani, Livaja je i ostao te su potom osim njega, slavili i njegovu tadašnju životnu partnericu, a današnju suprugu Iris Livaju. Novost je ta da su ovaj Hajdukovac i njegova obitelj "stanari" parka Za sva vrimena udruge Naš Hajduk. Povodom toga dali su intervjuu njihovoj novinarki i tako se prvi put nakon svadbe pojavili u javnosti.

„Mislim da je to super ideja i jedna jako lijepa priča koja će ostati za sva vremena. To je sasvim logičan slijed, suprug je to što je i po meni njegovo ime stvarno pripada tamo, a onda mi, ja kao supruga i naša djeca također, stvarno smo presretni što možemo staviti i naša imena na pločicu“, rekla je simpatična Iris. Marko se nadovezao kako su njihova djeca, kćer Elzabet i sin Lorenzo još mali pa ne znaju značaj toga, no svjestan je kako će kroz godine to najvjerojatnije shvatiti. Dodali su kako je malome najdraža igračka lopta, a od nje se ne odvaja od šest ujutro kada se probudi. Za Livajin ostanak u Hajduku Torcida je uvelike zahvalna i njegovog supruzi, no sada je rekla kako je odluka za povratak kući bila isključivo na suprugu.

„Definitivno svaka odluka koja je donešena je odluka moga supruga, a ja ga u tome mogu samo podržati. Kada smo započeli s pričom o povratku ovdje bila sam trudna, i bila je ta situacija s koronom te moram priznati kako me je bilo strah. U jednom trenutku on mi je rekao da će sve biti dobro i da se ne brinem. Da budem mirna i u principu kada smo došli, dogovor je bio da dođemo na tri mjeseca. Odradio ih je i to je stvarno bilo dobro, kako mu je rekla i njegova intuicija. Poslije se to tako odigralo da ja u niti jednom trenutku nisam stigla razmišljati“, rekla je Iris.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
popularna djevojka

Ovo je ista osoba? Splitska influencerica Ela Jerković podvrgnula se brojnim operacijama, evo kako je izgledala prije

Play ponuda

Više s weba