Ostalo

Marko Livaja prije Iris ljubio je poznatu Splićanku: Zbog nje se promijenio za 180 stupnjeva pa joj...

Samo najvatreniji obožavatelji sjećaju se da je 2012. godine bio u vezi s radijskom voditeljicom, Splićankom Valentinom Miletić

RTL.hr
14.09.2021 08:00


Splićanin Marko Livaja, hrvatski je nogometni reprezentativac i napadač Hajduka, a u posljednje vrijeme postiže odlične rezultate pa je tako nedavno i u utakmici za reprezentaciju slavio izvrsnim pogotkom.

No, dosta o nogometu, brojne obožavateljice itekako zanima i njegov ljubavni život. Već i ptice na grani znaju da je njegova životna partnerica 41-godišnja Iris Rajčić - nekadašnja prva pratilja Miss Hrvatske, model i fitness trenerica s diplomom kineziološkog fakulteta.

Ljubavnu vezu započeli su tijekom 2014. godine, danas imaju dvoje djece, petogodišnju kći Elizabet, a prije nekoliko mjeseci kao pojačanje stigao je sin Lorenzo.

No, 14 godina starija manekenka nije prva poznata dama koju je ovaj ''zločesti dečko'' ljubio. Samo najvatreniji obožavatelji sjećaju se da je 2012. godine bio u vezi s radijskom voditeljicom, Splićankom ValentinomMiletić.

Izgleda daje hrvatski reprezentativac slab na zrelije djevojke s obzirom na to da je i Valentina starija od njega. U to vrijeme, Marku je bilo 17, a njegovoj tadašnjoj partnerici 21 godina.

Koliko je ljubav između njih bila ozbiljna govori podatak da su već tada živjeli zajedno u Milanu s obzirom na to da je Livaja tada igrao za Inter.

marko livaja

''Roditelji se nisu protivili, podržali su me uz uvjet da redovito polažem ispite na pravnom fakultetu. Za sada mi ide dobro, učim dok je Marko na treninzima i putovanjima. Za sada sve štima, a kad se najesen vratim u Milano trebala bih početi raditi, nadam se da ću konačno dobiti radnu dozvolu'', rekla je svojedobno Valentina u intervjuu za 24 sata. Zbog lijepe Splićanke, Marko se, kako kaže Valentina, promijenio za 180 stupnjeva.

marko livaja

''Dosta se uozbiljio i smirio u zadnjih godinu dana. Zajedno idemo i u teretanu, pazim da se kvalitetno hrani, jer mu je to glavni problem. Mora paziti na kilograme, a voli pojesti, pije gazirana pića...'', dodala je Valentina kojoj je nogometaš posvetio tetovažu. Naime, Livaja je svoje tijelo ukrasio njezinim datumom rođenja iznad srca, ali i datumom njihova susreta na ruci.

Pročitajte još
Jedan je Livaja: Zločesti dečko hrvatskog nogometa ljubi 14 godina stariju, novu 'kraljicu Torcide'

Ljubav je nedugo nakon i pukla, a o razlogu prekida nikada nisu javno pričali. Lijepa Valentina utjehu je tada pronašla u mladom tenisaču Borni Ćoriću , a Marko se, kako smo već naveli, skrasio s novom 'kraljicom Torcide'.