za rtl.hr

Martin i Valent Sinković o suprugama i sportu: 'Naše žene su jedine i najbolje'

Legendarni veslači Martin i Valent Sinković za RTL.hr progovorili su o sportskom uspjehu, ali i suprugama koje su, kako sami priznaju, njihova najveća podrška

Image
Foto: Pixsell
T.M./ 13.4.2022. u 12:00

Hrvatski veslači braća Martin i Valent Sinković jedni su od onih sportaša koji su Hrvatima uljepšavali dane, mamili osmijeh na lice i ono što je svakom sportašu itekako bitno - stvorili atmosferu da se navijači diljem Lijepe naše ujedine i navijaju kao jedno. Put do uspjeha nije bio lagan. Bilo je puno odricanja, napornih treninga, stresnih natjecanja, a bez obzira na to što je veslanje često podcijenjen sport te profesionalni veslači ne zarađuju kao nogometaši ili tenisači, Martin i Valent otkrili su nam kako nikada ne bi htjeli promijeniti karijeru jer ne mogu zamisliti sretniji život od ovog kojeg danas žive. 

"Puno lijepih stvari nam se dogodilo u karijeri, osvojili smo puno medalja i teško je izdvojiti samo jedan trenutak kao 'krunu' naše karijere. No, kako su nam Olimpijske igre nekakav 'krov', možemo reći da smo itekako ponosni na dvije zlatne medalje koje smo tamo osvojili", rekla su nam braća Sinković. 

Image
Foto: Igor Šoban
Image
Igor Šoban

(FOTO: Igor Šoban) 

Kako smo ih dobro raspoložene uhvatili na prvom live podcastu popularne televizijske voditeljice i urednice Ane Radišić, zanimalo nas je i prate li takav format kada uhvate slobodnog vremena, ali i koje osobe njih inspiriraju. 

"Volimo i pratimo podcaste i često pogledamo takav format kada gostuju zanimljivi ljudi s inspirativnim pričama. Takve priče i nas motiviraju da budemo bolji i stvarno nam je drago što imamo priliku sudjelovati u istom", rekli su legendarni hrvatski sportaši pa dodali: 

"Nemamo određene osobe koje volimo slušati. To su uvijek uspješne osobe koje s gledateljima podijele svoja iskustva, ali i savjete koje kasnije možeš primijeniti u stvarnom životu", kažu. 

Upravo se čita

Image
tri vrste u hrvatskoj

Od ugriza zmije u Hrvatskoj umrle su tri osobe, među njima i beba. Ako vidite otrovnicu, ovo morate znati

Image

Martin i Valent Sinković

Foto: Igor Soban/PIXSELL
Image

Martin i Valent Sinković

Igor Soban/PIXSELL

(FOTO: Igor Soban/PIXSELL) 

Iako iza sebe imaju više od 30 zlatnih medalja i to na najvećim sportskim natjecanjima kao što su Svjetsko i Europsko prvenstvo te Olimpijske igre, Martin i Valent otkrili su nam kako nikada nisu bili zadovoljniji i ispunjeniji, a kada ne bi bili profesionalni veslači, oboje su sigurni da bi se bavili nekim drugim sportom. 

"Sigurno smo nekada pomislili kako bi bilo lijepo da i mi zarađujemo kao primjerice, nogometaši, ali smo sretni i zadovoljni svojim životom. Ne možemo zamisliti ljepši život i nije nam žao što se ne bavimo nekim drugim sportom", otkrili su nam. 

Image

Manje od 24 sata nakon osvajanja europskog zlata u Glasgowu Martin i Valent Sinković sletjeli su u Zagreb, gdje su ih dočekali oduševljeni navijači. Sinkovići su jučer postali europski prvaci u dvojcu bez kormilara, novoj disciplini u kojoj veslaju nakon što su osvojili sve u dvojcu na pariće.

Foto: Borna Filić/PIXSELL
Image

Manje od 24 sata nakon osvajanja europskog zlata u Glasgowu Martin i Valent Sinković sletjeli su u Zagreb, gdje su ih dočekali oduševljeni navijači. Sinkovići su jučer postali europski prvaci u dvojcu bez kormilara, novoj disciplini u kojoj veslaju nakon što su osvojili sve u dvojcu na pariće.

Borna Filić/PIXSELL

(FOTO: Borna Filić/PIXSELL) 

Da su u sretnim brakovima nije neka tajna, a u intervjuu su nam otkrili kako su upravo njihove supruge jedine i najbolje, a nas je za kraj zanimalo - kakva to žena je najbolja žena? 

'Ona žena koja me razumije, koja voli i s kojom je svaki dan lijep dan', rekao nam je Martin za kraj. 

Zagrebački hotel Esplanade u četvrtak je na jedan dan postao novi dom Ane Radišić, odnosno njezinih „oblaka“. Popularna TV voditeljica, urednica te podcasterica na live podcastu pod nazivom „Putem oblaka s Anom Radišić“ ugostila je 16 osoba iz javnog i poslovnog života među kojima se našla i poduzetnica Iva Radić! Simpatična Ana svojoj publici pružila je šest sati razgovora s osobama koje pokazuju da je nemoguće moguće ako dovoljno jako vjeruješ i trudiš se. To je pokazala i sama Ana koja kao svoju poslovnu egidu stavlja izlazak iz svih zona komfora, a live podcast samo je jedan od primjera toga jer je ovo ujedno i prvi put u Hrvatskoj da je podcast na ovakav način došao među publiku. 

T.M./ 13.4.2022. u 12:00

Više s weba

Pročitajte još

Image
Snažna konkurencija

Fatalni liječnici koje žene obožavaju: Ovi ljepotani u bijelim kutama pravi su hit na internetu

Više s weba