Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
uspješna mlada žena

Martina Boss za RTL.hr o sreći i dugoj ljubavi s njenim Dinom: 'Nisam očekivala zaruke na putovanju, nije to njegov đir'

Martina Boščić ima poslovno carstvo, stvorila ga je u svojim dvadesetima, a sada je pred njom još jedan divan izazov - planiranje vjenčanja!

Image
B.M./ 28.9.2022. u 8:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Influencerica i poduzetnica Martina Boščić, poznatija u svijetu društvenih mreža kao Martina Boss, zaručila se za svog dugogodišnjeg dečka Dina. Romantične zaruke dogodile su se u Italiji i za nju su bile potpuno neočekivane. Uspješna djevojka nije se nadala da će je njezin Dino iznenaditi na takav način, no zbog svega je, priča u razgovoru za RTL.hr, presretna.

"Nakon što je prvotni šok prošao, osjećam se isto kao i prije - jako sretno i zaljubljeno. Iznenadila sam se jer nakon Meksika i Sejšela na kojima smo također bili ove godine, nisam očekivala zaruke na putovanju", priča nam Martina. Nije to, kaže, 'đir' njezinog zaručnika. "Zaruke su se dogodile na mjestu gdje su nastale fotografije i video koji sam objavila na svom profilu, dakle s pogledom na Positano".

Image
Foto: Privatni album
Image
Privatni album

Sa zaručnikom Dinom u vezi je već osam godina, a unatoč svom javnom poslu, njegovu privatnost pažljivo čuva. "Čuvam njegovu, ali i privatnost svih drugih osoba iz svog okruženja koji nisu izabrali biti javne osobe. Svi znaju kako Dino izgleda, ali više od toga ne otkrivam", jasna je Boss. Ne skriva, ipak, da joj je u gradnji njezinog malog poslovnog carstva Dino velika podrška i da je puno toga zapravo nastalo, priča nam, zahvaljujući njegovog podršci i motivaciji.

O idealnoj svadbi već je razmišljala, većih ideja i planova još uvijek nema - tek se zaručila pa je red da neko vrijeme uživa i u tom lijepom ljubavnom statusu. "S prijateljicama sam pričala o tome i iz godine u godinu su mi se stajališta mijenjala. Malo bi veliku svadbu pa ipak malu, a onda sljedeći dan mi se bježi negdje u inozemstvu! Još ništa nemamo isplanirano", kaže nam buduća mladenka koja se nada da će taj dan biti opuštena, zabavna i bez prištića!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Image
Foto: Privatni album
Image
Privatni album

Nije Martina Boss sretna samo u ljubavi, iza nje je već niz uspjeha zbog kojih je ova mlada dama sretna i ponosna. "Za svaki uspješan posao je potrebno puno odricanja. Propustiš puno kava s prijateljima, izlazaka i putovanja… sve podrediš ciljevima koje imaš i sve novce ulažeš u posao. Sve se to na kraju isplati kada posao dođe do zadovoljavajuće razine i tada stignete sve nadoknaditi", kratko nam je otkrila Martina svoju formulu uspjeha i otkrila da ima još planova koje želi ostvariti. "Ne volim, doduše, pričati o tome unaprijed. Volim raditi u tišini", zaključila je Boss u intervjuu. Deviza je to kojom se vodi i u ljubavi - ljubi i šuti - i uživaj u sreći, nekada je tako zaista najljepše.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Only Fans

Pornografski sadržaj - može, ali i ne mora! Ove Hrvatice 'masne' novce zarađuju objavljujući eksplicitne snimke

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba