Play ponuda
Play ponuda
Konačno je stanje bolje!

Njegov oporavak razveselio je i premijera Plenkovića! Mate Bulić iza sebe ima borbu s karcinomom i koronavirusom, a sada je konačno dobro

Kralj dijaspore ponovno je na nogama! Premijer Plenković objavio je na Twitteru fotografiju sa slavnim pjevačem

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
RTL.HR/ 7.4.2022. u 11:15
Play ponuda

Kralj dijaspore Mate Bulić ponovno je na nogama! Potvrdio je to premijer Andrej Plenković, koji je na svom Twitteru objavio fotografiju s legendarnim glazbenikom. "Drago mi je ponovno susresti se s našim poznatim glazbenikom Matom Bulićem, koji je dugo vodio bitku s Covid-19. Želimo mu puno zdravlja i novih uspjeha", poručio je premijer Plenković pored fotografije na kojoj pozira s Bulićem. 


Podsjetimo, Bulić je prošao kroz pravu golgotu sa zdravlje, a sve je počelo prije par godina, a pogoršalo se 2020. Nakon što je početkom te godine odradio dva nastupa u KC Dražen Petrović u Zagrebu, Bulić se vratio u Frankfurt gdje se u svom domu pokušao sačuvati od pandemije koronavirusa. S obzirom na to da je prije toga izgubio bubreg zbog karcinoma, Mate je bio u posebno ugroženoj skupini, a imunitet mu je bio prilično slab. Nažalost, krajem te godine se ipak zarazio pa je počela teška bitka za njegov život.

Mjesece je proveo u bolnici, a potom na kućnoj njezi. I danas Bulić osjeća posljedice koronavirusa, otežano diše, no znatno je bolje negoli je bio pa se nada da će se uskoro vratiti i publici. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NA MODNE PISTE

Sjećate se nje? Tihana Zrnić dugo je izbivala iz javnosti, razlog je i ljubavni život, a sad se vratila

Play ponuda

Više s weba