Play ponuda
Play ponuda
Obožavatelji oduševljeni

Mate Mišo Kovač u lipnju će ipak zapjevati u Splitu

Koncert pod nazivom 'Samo nas nebo rastaviti može' ujedno će biti i Mišin prvi veliki koncert nakon onog u zagrebačkoj Areni 2019. godine, a brojni obožavatelji diljem Hrvatske s nestrpljenjem čekaju spektakl

Image
Foto: Borna Filic/PIXSELL
RTL.HR/ 18.4.2022. u 15:00
Play ponuda

Iako se pisalo kako zbog zdravstvenih razloga legendarni glazbenik Mate Mišo Kovač neće nastupati na starom Hajdukovom placu u Splitu, organizatori su za 24 sata potvrdili kako će se koncert, na radost brojnih obožavatelja, ipak održati. 

Stari plac mjesto je na kojem su se dogodile neke od najvećih Hajdukovih pobjeda u povijesti, a 5.lipnja postat će mjesto na kojem će zapjevati jedan od najvećih domaćih glazbenika svih vremena. 

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Image
Ivo Cagalj/PIXSELL

(FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL)

Koncert pod nazivom 'Samo nas nebo rastaviti može' ujedno će biti i Mišin prvi veliki koncert nakon onog u zagrebačkoj Areni 2019. godine, a brojni obožavatelji diljem Hrvatske s nestrpljenjem čekaju spektakl. 

Na pozornici će mu se pridružiti i brojni prijatelji glazbenici, a mnogi već sada nagađaju kako će upravo ovo biti jedan od najvećih koncerata u dugogodišnjoj karijeri legendarnog Mate Miše Kovača. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
slavni glumac

Enis Bešlagić u društvu kćeri i supruge koje ne viđamo često: Asja više nije malena, a s Ninom ima poseban odnos

Play ponuda

Više s weba