Ostalo

Proslavljeni hrvatski tenisač uhvaćen u izlasku s djevojkom: Mate Pavić i Katarina Jurkin spoj su...

Na proslavi su bili Mate i Katarina, ali i Dodig i njegova supruga Maja. Rijetki izlazak u javnost na oba para je izmamio osmijeh na lice

A.Š.
22.09.2022 21:00

Ako ste mislili da su nogometaši sa svojim boljim polovicama samozatajni, onda se niste informirali o tenisačima. Naši sportaši ljubavni život skrivaju, kako bi se reklo, kao zmija noge, a jedan od njih je i Mate Pavić . Najbolji domaći tenisač u parovima na svečanoj Noći hrvatskog tenisa na kojoj je obilježeno 110 godina organiziranog teniskog djelovanja u Hrvatskoj pojavio se s dugogodišnjom djevojkom. U 'matching' kombinacijama, Pavić i Katarina Jurkin pozirali su fotoreporterima, a u izlasku je tamnokosa ljepotica nosila i jedan dizajnerski komad – ultra popularnu Jacquemus torbicu. U javnosti nije previše eksponirana, tu i tamo dvojac objavi zajedničke fotografije na Instagramu, a jedino što je poznato je to da se Katarina 2016. godine natjecala na izboru za Miss Hrvatske na kojem je odnijela lentu druge pratilje.

Mate Pavić

Na večeri se sa suprugom pojavio i Ivan Dodig , s kojom je u braku od 2013. godine. Kada se u siječnju ove godine pobjednik Australian Opena u konkurenciji mješovitih parova vratio u Split, prvi su ga dočekali Maja i njihovo dvoje djece. U intervjuima nikada ne skriva koliko je obitelj utjecala i na njegov profesionalni razvoj. "Prisutnost obitelji puno mi znači. Opušteniji sam, sretniji i ispunjeniji kada smo zajedno. A kad je riječ o mojoj supruzi... Jednostavno volim sve kod nje. Najviše cijenim to što je uvijek uz mene i što mi je bezuvjetna podrška u svemu", rekao je Dodig svojedobno.

Ivan Dodik