Već dobro uvježbanom i prepoznatljivom Tomislavu Špičeku ove će se sezone pridružiti iskusni chef Mate Janković te Mateja Domitrović, novinarka i urednica magazina 'Dobra hrana' te velika zaljubljenica u gastronomiju.
Mateja Domitrović već se 17 godina bavi novinarstvom, a toliko traje i njezina ljubav prema hrani koju je na kraju, iz hobija, pretvorila u posao. Završila je Grafički fakultet i tim se poslom bavila jako kratko, ali upravo joj je on bio put ka novinarstvu. Baš zato što nije profesionalni kuhar, nego samo velika entuzijastkinja kada su u pitanju namirnice, njihova priprema, a na kraju i konzumacija, vjeruje da će dobro razumjeti kandidate pete sezone Tri, dva, jedan – kuhaj!".
Ovo je moje prvo televizijsko iskustvo, ali strah od kamera sam brzo savladala jer kad krenem pričati o hrani, sve drugo se nekako zaboravi. Show Tri, dva, jedan – kuhaj!" gledala sam i prije jer me takvi formati zanimaju. Od kandidata uvijek možeš dobiti neku ideju, a od žirija se moglo puno toga naučiti", rekla je40-godišnja Siščanka RTL-u . Kolege iz žirija,Tomislava ŠpičekaiMatu Jankovića, poznaje već od prije.
![Mateja Domitrović](https://images.rtl.hr/media/images/884xX/Aug2017/cro-cf0430fe-8f1b-11ec-ae57-0242ac12001c_493638.jpeg?v=bc64&fop=fp:0.50:0.50)
S Matom sam dosta surađivala, a sa Špičekom sam odradila svojuprvu priču za 'Dobru hranu'. Sjećam se i sad da sam imala tremu, pitala se kako će to sve proći, a on je kao Zagorac pripremao morsku hranu što mi je bilo malo sumnjivo. Pokazalo se na kraju da je odličan majstor i za morske delicije", otkriva Mateja.