Ostalo

Matko Jelavić koncertom u Zagrebu proslavio rođendan

Glazbenik je velikim koncertom u dvorani Lisinski proslavio i svoj 59 rođendan.

Tabloid.hr
30.03.2017 21:41

Matko Jelavić u zagrebačkoj dvorani Lisinski zapjevao je na svojem prvom solističkom koncertu, kojeg je nazvao po najvećemhit-evergreenu Majko stara'.Ovaj koncert je bio itekako poseban, jer je pjevač baš njime, proslavio svoj rođendan, ali i trideset godina na glazbenoj sceni, a tri sata bilo je premalo da se sažme i predstavi ono najbolje iz njegove karijere.

"Presretan sam zbog koncerta u Lisinskom. I zbog pozitivnog odnosa medija, zbog divne publike u Lisinskom, zbog velikog broja mojih kolega pjevača i autora koji su došli na koncert, zbog podrške glavnih hrvatskih managera i uglednika. Ohrabruje sve to što se događa. Čini se da je prevladao razum i to me jako veseli. To je najbolji mogući poklon za moj 59 rođendan. Hvala svima", rekao je Matko kojeg je iz publike bodrila i njegova obitelj.


SinMarko je s tatom izveoDa mi je biti morski pas', grupe Metak, dok je otac Matko nakon dugo vremena sjeo za bubnjeve.

Glazbena divaJasna Zlokićsa Matkom je otpjevala pjesmeMisec žut svitli put',teJa sam ti jedini drug'. Klapa Iskon, koncert je začinila izvedbom pjesmeDobra večer prijatelji'na veliko oduševljenje publike, dok je Danijela Pintarić sMatkom otpjevala duetTi samo ti'i izazvala veliko oduševljenje publike.