Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
veliki uspjeh rtl-ove zvjezdice

Medea Market-Sindik pobijedila na Međunarodnom dječjem festivalu u Sloveniji

Mlada Riječanka koja je prije dvije godine bila natjecateljica RTL-ovih 'Zvjezdica' ostvarila je veliki uspjeh u susjednoj Sloveniji

Tabloid.hr/ 29.8.2017. u 14:37
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Medea Market-Sindik je sudjelovala na Međunarodnom dječjem festivalu u Brežicama u Sloveniji te je u najstarijoj kategoriji (14-17 godina) osvojila 1. mjesto stručnog žirija te sveukupnu pobjedu festivala (GRAND PRIX) koja joj je donijela kompletnu produkciju autorske pjesme na kojoj će raditi slovenski glazbenik, producent Alex Volasko koji se ovom nagradom odlučio da kompletnu produkciju pjesme želi raditi baš sa Medeom.

Četrnaestogodišnja Medea je do sada sudjelovala na više festivala, no ovaj Međunarodni u Brežicama je od svih do sada bio najjači što se tiče konkurencije odnosno izvrsnih vokala.

Image
Foto:
Image

Tako su se na festivalu natjecala djeca iz pet zemalja. Bilo je tu većinom već dobro poznate djece kao na primjer iz RTL-ovog showa"Zvjezdice" te iz susjedne nam Srbije iz "Pinkovih zvezdica", sve redom finalisti i superfinalisti tih showova koji su iznjedrili vrhunske vokale.

Tim više je Medeina pobjeda dobila na težini i važnosti, a svega toga ne bi bilo da nije bilo vrlo predanog rada sa vokalnom pedagoginjom Katarinom Jurić te svakako Medeina glazbena naobrazba. Ove je godine završila osnovnu glazbenu školu "Ivan Matetić Ronjgov" te će uz Klasičnu gimnaziju nastaviti i srednjoškolsko glazbeno obrazovanje. Uz klavir jedno novo poglavlje i novi izazov, solo pjevanje u klasi profesorice Ingrid Haller.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Frajeri s travnjaka

Djevojke, duboko udahnite! Ovi mlađahni ljepotani uskoro će zamijeniti dobro poznata nogometna lica

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba