Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Humanitarni i svečani početak

Medulinska rivijera spremna za spektakl: Rocks&Stars @ Cave Romane festival dovodi najjača glazbena imena

Jučer je u starom rimskom kamenolomu Cave Romane predstavljen program ovoljetnog Rocks&Stars @ Cave Romane festivala koji se svečano otvara danas s početkom u 21 sat nastupom 4 Tenora kojeg prati i humanitarna akcija s UNICEF-om

Image
Foto: Danijel Bartolić
Tabloid.hr/ 29.6.2019. u 14:40
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nastupom 4 Tenora, Đanija Stipaničeva, Vladimira Garića, Marka Pecotića i Filipa Hozjaka, svečano se, s humanitarnom notom, otvara najatraktivnija kulturno-zabavna pozornica na otvorenom i to na Medulinskoj rivijeri koja će ovo ljeto ugostiti renomirane umjetnike iz svijeta glazbe, zabave i kazališta.  

Image
Foto: Danijel Bartolić
Image
Danijel Bartolić

Foto: Danijel Bartolić

Organizatori najavljuju mega spektakle te uz 4 Tenora, publiku očekuje ambijentalna premijera Verdijevog Trubadura, 7.7., na kojoj će sudjelovati više od 160 članova Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku popraćenog alpinistima i brojnim drugim iznimno atraktivnim efektima, Gibonni 12.7., stand up Vlatka Štampara 25.7., višejezična edukativna predstava The Istrian stories by Robert Raponja 31.7., Umberto Tozzi 8.8., Abbazzia 12.8., te za senzacionalan završetak festivalske sezone s koncertom Josipe Lisac 18.8.

Jedno od posebnih iznenađenja festivala bit će i koncert Zorana Predina, 29.7., u suradnji s Damirom Kukuruzovićem Django Group koji će predstaviti svoj novi studijski album posvećen najvećem hrvatskom kantautoru Arsenu Dediću uz kojeg Predina veže dugogodišnje prijateljstvo.

"Medulinska rivijera s ponosom može pokazati da program Festivala u spoju s prirodnom pozornicom starog kamenoloma koji ima povijesni potpis nudi nešto više u kulturno-turističkoj ponudi ne samo u Hrvatskoj već i u Europi" – istaknuo je Goran Buić, načelnik općine Medulin. 

"Ljepotu ovog ambijenta ne možeš doživjeti na fotografiji kao kada dođeš u sam prostor i iskreno sam iznenađen jer nam je fantastična akustično-vizualno podloga koja nam omogućuje da kao umjetnici izvučemo svoj maksimum",  istaknuo je Đani Stipaničev pred sutrašnji nastup 4 Tenora te nadodao da će nastup u Cave Romane biti jedno od središnjih mjesta njihovih nastupa ovog ljeta.

Image
Foto: Danijel Bartolić
Image
Danijel Bartolić

Foto: Danijel Bartolić

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U istom se tonu ugodna iznenađenja sudionicima obratio i Filip Hozjak koji je ujedno kazao da će u Cave Romane nastupiti i kroz izvedbu Verdijevog Trubadura.

Humanitarni karakter Festivala prati i dobrotvorna akcija s UNICEF-om kojom će se donirana sredstva uložiti u telemetrijski CTG uređaj i time značajno unaprijediti uvjete za sve buduće majke u rodilištu Opće bolnice Pula. 

Predstavljajući program Diana Kiršić Rosanda, direktorica Festivala, zahvalila se svim partnerima i pokroviteljima te zaključila: "Svestranom podrškom svih involviranih uspjeli smo pripremiti ovako kompleksan projekt, a uz podršku medija ljestvica u kvaliteti značajno je podignuta i nadaleko prezentirana." 

Organizatori Festivala su Medulinska rivijera i RTL music uz podršku Općine Medulin i Turističke zajednica Općine Medulin. Predsjednica Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, Ministarstvo turizma, Ministarstvo kulture, Hrvatska turistička zajednica, Turistička zajednica Istarske županije, pokroviteljski prate Festival, a partneri su HEP, Podravka, Janaf, Arena Hospitality Group, Bina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
MORA MIROVATI

'Sad sam na štakama': Petra nakon 'Braka na prvu' doživjela nezgodu i za RTL.hr objasnila što se dogodilo

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
za rtl.hr

Jelena Leko otkrila nam je detalje vjenčanja: 'Jednostavna sam mladenka, sve sam pripremila za deset dana'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba