Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
PAMETNA ŽIVOTINJA

Medvjedica šeće susjedstvom i jede kao kraljica

Pametna medvjedica već neko vrijeme dolazi do stražnjih vrata restorana i traži ostatke hrane, a stanovnicima iz susjedstva i nije baš svejedno što im se 'mota' po ulici.

Image
Foto: Screenshoot/YouTube
RTL/ 3.8.2013. u 12:39
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Jedna je medvjedica stalna posjetiteljica retorana u Colorado Springsu u SAD-u, a ovom su je prilikom sigurnosne kamere uhvatile kako gura čitavi kontejner u potrazi za hranom.

Umjesto da uzaludno kopa po smeću, medvjedica je cijeli kontejner izgurala do parkinga i prevrnula ga kako bi lakše došla do večere.

Pametna medvjedica već neko vrijeme dolazi do stražnjih vrata restorana i traži ostatke hrane, koja je prema riječima vlasnika svježa i uistinu izvrsna, a stanovnicima iz susjedstva i nije baš svejedno što im se "mota" po ulici.

Vlasnik restorana razmišlja kako najefikasnije spriječiti medvjedičine posjete, a bez da naudi životinji, pa će uskoro vjerojatno kontejneri biti vezani za ogradu i poklopci će im biti zaključani.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZA RTL.HR

Životni intervju legendarnog Ćire: 'Ma kakav Travnik, nemoguće je da u ovom stanju putujem. Sretan sam da sam još na nogama'

shimmer fallback
18. OŽUJKA U ARENI

Rammstein dolazi zapaliti Zagreb!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba